Helgen

I fredags blev det en sväng till Malmöfestivalen. Vi träffade Linda och Jill och åt mat. Själv blev det gyros i pita och mjukglass. Vi cyklade hem ganska tidigt, för det började regna.

I lördags hade jag tänkt att titta på två fotbollsmatcher. Jimmy var och tittade på en crossfit-tävling i Danmark. På förmiddagen fick jag höra att Hammenhög hade lämnat WO. Tråkigt! Istället tränade jag och Elle cirkelfys på Heleneholm. Roliga övningar. Jag körde lite lättare vikter och ändrade några med upphopp och situps. Det blev svettigt i alla fall. Senare på dagen cyklade jag ut till Bunkeflostrand för att kolla på LB07-QBIK. Nathalie dömde. Micke var där som observatör. Även Claudio och Annika dök upp, så jag hade många att prata med. Nathalie skötte sig bra. Matchen vann QBIK med 1-0. QBIK hade klart flest chanser med tre ribbträffar och några helt öppna lägen som hemmalagets målvakt gjorde fina räddningar på.

I söndags firade vi min bror i Sandby. Han fick presentkort på bio och mat på ett sushi-ställe i Lund av oss. Det bjöds som vanligt på god mat och dagen till ära hade de plockat fram fritösen. En av de julklappar Mikael nog är mest nöjd med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0