Bortbjuden

I onsdags hade Emma bjudit hem till henne på mat. Katrin och Cäl kom också. Trevligt att se Emmas "nya" lägenhet och kul att ses igen. Hon hade gjort väldigt god mat. Kyckling i wraps i ugnen. Till efterrätt blev det en smaskig björnbärspaj med vaniljsås!

Igår var vi först en sväng till Bunkeflostrand och hälsade på Bosse, Marina, William och Jennifer, som precis kommit hem från Thailand. Barnen var väldigt trötta och det var inte så pigga på att vilja leka som de alltid är. De fick Disney on Ice biljetter av oss. Hoppas de kommer gilla föreställningen!

På kvällen var vi hemma hos Jimmys pappa och Agata. Det var väldigt länge sedan jag var där. Agata fick en blomma, eftersom hon precis har fyllt 40 år. Det bjöds på god fika. De hade varit i Polen över jul och nyår och hade nästan precis kommit hem.

Jag har snart jobbat min sista natt. Sen har jag två semesterdagar och en frivecka. Efter att jag har sovit, ska jag tvätta och fixa en del inför resan. Ikväll är det min tur att fixa mat, då Linda och Jill kommer. Imorgon tar vi flyget till Alperna! Det ska bli så härligt!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0