Hemma igen!

Vi har haft en jättehärlig vecka i Argentiere. Strålande sol i början och massor av snö i slutet. Det kommer ett inlägg med många bilder i veckan.

När vi kom hem skulle vi direkt till Celias 26-årsfest. Tyvärr var planet 3 timmar sent, så vi var inte hemma förrän efter två på natten. Men vi hade lovat att komma... Det blev en snabb sväng till Celia. Några få var kvar bland annat Mackan, Per och Betty. Mackan är alltid lika rolig att träffa. Vi stannade inte så länge, eftersom vi var väldigt trötta. Klockan fyra gick vi och lade oss.

I söndags gick vi upp vid tolv och åt frukost. Vid 13 skulle vi springa med Linda. Vädret var inte så lockande. Snöblandatregn. Det var kallt och det blev blött genom kläderna. Jill var också med. Vi joggade ett varv runt Pildammsparken på en kvart. Jimmy var sen sugen på att springa mer. Vi ökade farten och sprang ett varv till. Jimmy drog ifrån i början, men för första gången på en lite längre sträcka lyckades jag inte komma ifatt. Istället drog han ifrån ännu mer i slutet. Får se om det var en engångsföretelse eller om det händer igen?! Frågan är om det är jag som har blivit sämre eller han som blivit bättre. Jag hoppas på det sista!;)

På eftermiddagen åkte vi ut till Hököpinge. Vi blev först bjudna på fika och sen mat. Vi kollade lite på tv och bilder från vår resa. På kvällen blev det tvätt, uppackning och annat som vi behövde fixa. Tiden räckte inte riktigt till och jag kom i säng alldeles för sent, för att stiga upp klockan 5.

Ikväll startar träningen igen. Ska bli skoj!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0