Träning

I måndags var det dags för första uteträningen för detta året. Konstgräs i Sandby. Vi var 16 stycken. Tre som provtränade och Olle och Jessan var tillbaka. Skoj! Som uppvärmning körde vi teknik och lite rörelse. Vi fortsatte med spel med väggar. Det laget som var få fick använda väggarna. Vi körde sen anfall med tre anfallare mot tre backar och en målvakt. Övningen gick sådär och det blev inte många mål. Vi avslutade med spel, men det gick inte att köra max eftersom det var så halt. Kul att vara i gång igen!

I tisdags blev det löpning med Linda. Kallt, men annars bra väder. Vi joggade några varv på Stadion. Sen körde vi några idioter inne under läktaren och backade, hoppade sidhopp och ryckte. Inte så långt pass, men skönt att springa.

Fotbollsträning igen i onsdags. 16 stycken även nu. Två nya och två av de som var där sist kom igen. Flera som var där i mångdags kunde inte, så ganska många som varit på en träning. Vi körde samma uppvärmning. Själv hade jag ont i hälen, så det blev lite dåligt med uppvärmning. Vi fortsatte med en passningsövning. Vi spelade sen med fyra mål, där det gällde att göra mål genom att ta emot passningen på andra sidan. Två jokrar som var med i laget med boll. Vi körde både två tillslag och fria. Spelet fortsatte med att hålla bollen inom laget. Alla hade varsin siffra och när Claudio skrek den, så skulle man springa ett varv runt planen. Vi avslutade med spel. Inte riktigt lika halt som sist tyckte jag, men det var svårspelat ändå. Värst var Ellen, som verkade glömma hur halt det var och gick in max i alla situationer. Det roligaste var att hon blev lika arg varje gång hon halkade..;) Sofie var grym. Jag undrar hur hon lyckats få den formen under juluppehållet. Perfekta löpningar och snygga hårda skott rakt upp i nättaket. Jag hoppas min form också snart dyker upp!

Igår blev det vila. Flygande Jakob och glass hos Katrin. Trevligt och gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0