Fullproppad vecka!

I fredags åkte jag upp till Halmstad för mitträff med regionsdamdomarna. Jag hade tagit ledigt på natten och sov först hela dagen. Hämtade sen Linda och Jilan och vi var i Halmstad vid halv sex. Löptestet började kl 18. Själv sprang jag ungefär som jag brukar på de korta och de långa gick lättare än vad jag trodde. Alla klarade sig utom en som sträckte baklåret. Efter löptestet tog vi oss till kombihallen. Där blev det dusch och mat. Cissi hade fixat taco och jordgubbar till efterrätt. Riktigt gott och man var sugen på mat efter testet. Det blev sen tipspromenad. Själv lyckades jag komma tvåa, fast jag bara kunde en av tio frågor. Nathalie vann på nio rätt och jag hade åtta. Vi kollade på Moa när hon vann EM-guld. Riktigt kul, fast motståndet kanske inte var det bästa.

Dagen efter blev det frukost och coahens timme. Alltid kul att träffa alla domare och den här gången var alla med utom en.

Jag körde sen själv hem och åkte direkt till Limhamn. Jimmy skulle med sin bror ut med hans båt. Marina och William var också där. Jimmy, Bosse och William åkte bananbåt och någon annan sak efter båten. Jag och Marina åkte bara med. Riktigt härligt väder. Vi pausade med att äta baguetter och lite senare blev det en mjukglass. Vid halv fem fick jag åka hem, för jag skulle jobba. De andra stannade och grillade och åkte sen ut med båten igen.
 
Bilder från dagen


På söndagen sov jag länge efter jobbet. Sedan blev det scones. Aldrig fel! På kvällen åkte jag till Eslöv. Jimmy hade tröttnat på fotbollen, så han stannade hemma. Vi gick först ut och åt. Beckis, David och Pia åt pizza och jag och Ida gyrostallrik. Sedan var det dags för finalen. Spanien var bäst i första och ledde med 2-0. Vi åt glass och fruktsallad. I andra var det lite synd om Italien, som fick en skada när de gjort sitt tredje byte. Till slut gjorde Spanien två mål till och det blev en storseger. Heja Spanien! Äntligen visade de lite mer fart i anfallen!

I måndags började min frivecka. På kvällen var jag på TMI ute med Elle på Stadion. Ganska jobbigt pass med nästan bara övningar med kettlebells. Efter träningen var vi på O'learys och tittade på första halvleken mellan MFF och AIK. MFF var grymma. I paus cyklade vi hem och efteråt visade det sig att vi inte missade så mycket. Jimmy var på Madonna-konsert och kom hem först halv tre. Jobbigt att jobba dagen efter då!;)

I tisdags var det genrep inför Åhus! Alla i vårt lag var där, till och med vår coach Sofie L och supportern Lina hade tagit sig dit. Det andra laget saknade många spelare, men fick låna av oss plus att Linnea och en tjej till var där. Det andra laget hittade varandra bra och gjorde många mål. Sofie I hade lite svårt med några regler, men förhoppningsvis sitter de i helgen. Vårt starkaste vapen var avsparkarna, där både Milan och jag gjorde mål. Vet inte vad Sandra hade till försvar där, för det var inga kanonträffar...;) Kul, men jobbigt att spela i sand. Ska bli riktigt skoj i Åhus, även om jag inte tror att vi kan utmana om segern...

I onsdags var jag i Sandby och tvättade bilen. Det behövdes verkligen. Hade hjälp av både pappa och Mikael, vilket var snällt. Vid 16 åkte jag upp till Vittsjö för att vara 4:e domare i matchen Vittsjö - Jitex. Egentligen skulle jag ha åkt med Tess, men hon var sjuk, så nu skulle Jenny Palmqvist döma istället. Vittsjö har fixat riktigt bra arrangemang kring matchen och det kommer över 1000 i onsdagskväll. Matchen var jämn, men Vittsjö gjorde enda målet och vann med 1-0. Det var min första match som fjärdedomare. Mycket att ha koll på och det gällde att vara koncentrerad hela tiden. Även om jag inte tagit ett löpsteg, så var jag helt slut i huvudet efteråt. Kul att se Jenny döma från så nära håll. Hoppas det går riktigt bra för henne i OS! Båda AD var också riktigt bra.

Idag och igår har jag hoppat in på jobbet för en sommarjobbare har blivit sjuk. Ganska lugnt, för Jimmy är ändå på Roskildefestivalen.

Tidigt imorgon åker vi till Åhus. Det kommer bli en rolig helg! Heja oss och Harlösa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0