LdB - Linköping

Det borde vara en toppmatch i damallsvenskan och det kändes som det även om Linköping har färre poäng än många hade trott att de skulle ha. Jenny Palmqvist dömde och Linda var 4:e domare. Jimmy skulle egentligen följt med, men han har fått feber och låg hemma i sängen och vilade. Matchen var riktigt bra. Jämn och mycket kamp. Linköping tog ledningen genom förra LdB-spelaren, Manon Melis. LdB kvitterade snabbt. Malmö skapade de bästa chanserna, men 1-1 stod sig till pausen. I andra halvlek fick jag sällskap av Jill. LdB fortsatte att skapa mest och tog ledningen med 2-1. Linköping försökte komma igen, men kom inte närmare än en klockren ribbträff. Lite kallt för att vara i slutet av juni, men annars en väldigt underhållande match.