Nypotatis och jordgubbar

I torsdags hade jag följe med Anneli på morgonen in till centralen. Jag sov nästan hela vägen till Malmö och var framme vid 13. På vägen hem köpte jag nypotatis och jordgubbar. Det blev lax med nypotatis till middag.

Det var sen dags för fotbollsträning. Jätteskönt väder och vi var 20 stycken som tränade. Vi började med en ring och hälften i mitten. Vi körde dubbelpass, dubbelvolley, bröst-volley, nertagning, nick och dubbelnick. Vi fortsatte sen med spel med väggar. Själv fastnade jag på en kant och stod där väldigt länge. Vi spelade sen anfall-försvar. Inte ett enda mål tror jag, så det kunde sett bättre ut offensivt. Vi spelade sen på stor plan. Lite lågt tempo, men annars jobbade vi på bra. Matchen slutade 2-2. Träningen avslutades med fys med Jimmy. Löpning, dips, hopp över och under en bänk, armhävningar, situps och knäböj. Jobbigt, men det behövs och är skönt efteråt.

Olle och SandraJimmy kollar utsiktenMålgång

Det blev en snabb fika innan vi åkte hem. Jag kollade på eurovision och vi åt jordgubbar och glass. Nu känns det som sommar på riktigt! Loreen gick vidare, så lördagen var räddad. Hon kändes lite osäker i sången, men var ändå bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0