Fullspäckad onsdag!

Onsdagen startade med Blåklocksfröerna på Nöbbelövsmosse. Soligt med kallt i vinden. Vi var många i gruppen som ville ut i det fina vädret. Malva satt i bärselet och sov nästan hela tiden. Vi letade efter vårtecken och hittade lite knoppar och gröna växter. Nästa gång är det Billebjer!
 
 
När vi kom hem, så var det nästan direkt babymassage på Kompassen som gällde. Även här var vi många fler än förra gången. Vi började med benen och fötterna som vi masserade sist och sen fortsatte vi med magen och bröstet. Malva var glad hela tiden och verkar gilla att bli masserad. Även de andra barnen blir roligare att titta på.
 
Vi träffade sen Jimmy utanför ett jobb i närheten, eftersom han skulle jobba över så åkte vi till Sandby när vi kom hem. Mikael har precis flyttat till Kämnärsrätten, men han var i Sandby. Mamma övertygade honom om att passa Malva i en timme, så att jag kunde träna i lugn och ro. Han gick med på det och jag åkte själv till träningen.
 
Vi var 24 stycken. 10 gamla och 14 unga. Nästa gång får vi äldre vara fler...;) Vi värmde upp med cirkeln. Pass, dubbelnick, volley, lår-volley, nedtagning och nick. Vi spelade sen på en storyta med fyra mål. Mål gjorde man genom att passa med mottagning genom målen. Två tillslag. Vi delade sen upp dam- och u-spelare och hade en uppspelsövning. Vi övergick sen till spel fem mot fem. Träningen avslutades med snabba fötter med ryck.
 
Malva hade skött sig bra och Mikael hade haft en ganska enkel timme med Malva. Vi åkte hem direkt. Hemma hände det lite kräk- och bajsolyckor, så det fick bli bad för både mig och Malva. Inte Malva emot som älskar att bada. Jimmy kom sen hem med presenter till Malva. Två haklappar och ett huvudstöd som man har när man sover på resor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0