Måndag

Vi började dagen med barnvagnsgympa. Kajsa och Lovetta var där för första gången. Det var många mammor som var där, som inte hade varit där tidigare. Det är väl alla som vill komma igång efter semestern. Passet var som vanligt bra och solen sken!
 
På eftermiddagen var Malva och jag nere på festivalen och tittade när Jimmy jobbade. Malva verkade gilla det och jag smakade en god amerikansk glass med vanilj och choklad. Malva ville också smaka, men glömde bort det efter ett tag.
 
Vi åkte sen ut till Husie för en utbildningsmatch med domarklubben. Husie - Lilla Torg i ett reservlagsmöte. Vi var 30 stycken och blev indelade i sex grupper. Min grupp skulle kolla på ledarskap och regeltolkning. Teamet skötte sig bra och efteråt så fick de höra vad vi tyckte de hade gjort bra och vad de kunde göra för att förbättra sig. Malva var som vanligt en stjärna och busade lite med några domare. Hon gillade att ligga på konsgräset i lokalen. Hon har lärt sig att stå på alla fyra och gunga fram och tillbaka. Nästan så att det ser ut som hon gör situps. Det ser roligt ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0