Jul-tema!!

I fredags var jag och Jimmy på julbord med Gripen på Kajutan i Limhamn. Det var mycket folk och det bjöds på mycket god mat. Tyvärr kändes det som jag blev mätt alldeles fort, men jag hann med lite av varje. Malva var hos Jimmys mamma och när vi kom vid halv elva, så sov hon gott i hennes famn. Malva hade skött sig och får nog komma fler gånger!
 
 
På söndagen var jag på Tomtecupen halv åtta, för att döma. Det var p01 och en match f97. De flesta matcherna var jämna och schyssta, men vi hade ett rött kort. Jag stannade sedan kvar och Jimmy och Malva kom dit. Vi hejade på HBK/HIF som spelade i F97-klassen. De förlorade första med 2-0 mot Eskilsminne. Nästa match blev vinst med 3-2 mot BK Vången. Sedan förlust mot Uppåkra/Staffanstorp med 3-1 och även mot BSH Österlen med samma siffror. Själva var jag, Jimmy och Malva och åt brunch på Systrar och Bröder med Linda och Jill. Väldigt gott. Speciellt pannkakorna! Malva gillade leverpastejsmörgås, men spottade ut ägget. Inför sista matchen krävdes en stor vinst för att gå vidare. Det blev vinst men bara med 1-0 mot Hyllie IK. Tyvärr gick vi inte vidare, eftersom Uppåkra/Staffanstorp hade bättre målskillnad. Alla matcher var jämna, så vi hade lika gärna kunnat gå vidare. Bra jobbat av de som spelade!
 
På kvällen var jag på Julgalan på Arenan med jobbet. Vi åt först jultallrik. Gott, men lite! Det blev lite misslyckat då vi skulle ha Platina, men hade fått brons och innan det blev påkommet, så var det försent. Tur att jag åt julbord dagen innan, så jag inte var lika sugen. Sedan var det show. Riktigt bra! Robin och Gina ledde det. Timbuktu, Darin, Agnes, Andreas Johnson, Jill Johnsson, Lasse Berghagen och Pauline sjöng sina kändaste låtar, några nya och några jullåtar. Efteråt träffade jag lite folk jag kände, innan kvällen slutade då jag fick en öl över hela benet, så jag bestämde mig att ta mig hem.
 
 
På söndagen (första advent) var det dags för dömning på Tomtecupen igen. f99 och p97. Jämna matcher och riktigt högt tempo speciellt i den ena p97-matchen. Även nu blev det ett rött kort...
 
På dagen var det träning i Harlösa. Först passningar som uppvärmning i fyra led med olika löpningar. Vi spelade unga mot gamla, efterhand bytte vi lite folk. Bra tempo och snygga anfall. Även försvaret fungerade bra, så det blev inte jättemånga mål. Efter träningen åkte jag till Sandby. Mamma och Pappa var inte hemma, men jag fick låna nyckel, så jag kunde äta innan det var dags för korpen.
 
Kvartsfinal i mixcupen. Malin och Claudio hoppade in "som vanligt" och även en kille som hette Stefan var med. Vi skapade mängder av chanser, men de flesta skotten gick utanför. Efter ett tag gjorde Claudio mål. De reducerade till 1-1. Vi gjorde sedan 2-1 och 3-1. De reducerade en gång, men jag vi vann sedan ganska säkert med 5-2. Själv gjorde jag inget mål, men spelade fram till Lina som gjorde mål. Tyvärr blev det förlust i semin med 6-3 mot Fernströms hjältar på måndagen. Bra ändå av er som spelade! Nästa gång så slår vi dem!:)
 
Pigg Malva, som inte vill sova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0