Konståkning och cirkelgym

På förmiddagen i fredags gick jag och Malva till Malmöisstadion, för att titta på Jennifer som gick på konståkning under sportlovet. Vi tittade när gruppen övade på sin uppvisning. De var duktiga. Efter deras träning kom jag ner med Malva till omklädningsrummet och Jennifer visade stolt upp sin kusin. En av tjejerna i gruppen klappar Malva på huvudet och sade: Hon är så söt så att jag blir tårögd. Direkt efter sade hon: Pappan är mörkare än dig! Inte kommentarer jag förväntade mig av en 9-åring. Vi satt sen med Jennifer och hennes kompisar när de åt lunch.
 
 

Därefter gick vi till Heleneholm för att träna cirkelgym med Elle. Malva var först glad och log när Elle pratade med henne. Vi värmde upp en stund i roddmaskinerna. Vi började sen köra på maskinerna. Efter ett halvt varv ville inte Malva att jag skulle träna mer. Hon började skrika och så fort jag lyfte upp henne blev hon tyst. När jag provade att lägga ner henne, så blev hon ledsen igen. Jag bytte blöja, men det hjälpte inte heller. Till slut fick hon mat, trots att hon inte borde vara hungrig. Jag satt sen på roddmaskinen och vaggade henne. Hon somnade lagom till Elle hade tränat två varv. Det är väl sånt man får ta, att det inte går som man själv vill alla gånger.

På kvällen blev det mys i soffan. Jimmy packade inför skidresan och gick hemifrån fyra på natten. Resan till Flaine gick bra. Nu hoppas vi att han får åka mycket skidor och att han inte saknar oss för mycket, så att han gråter sig till sömns varje natt..;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0