Dubbla besök!

I måndags jobbade Jimmy för första gången, efter att Malva kom. Vi hade det lugnt och mysigt här hemma på förmiddagen. På lunchen kom Jimmy hem och åt. Jag och Malva gick sen till Möllan och köpte grönsaker och frukt. På vägen hem träffade vi vår granne. Hon är riktigt nyfiken och "råkar" ofta öppna dörren när vi gör det. Är jag i tvättstugan, så har hon ofta ett ärende förbi där. Nu kommer hon fram till mig och frågar vems barnet är? Jag blir lite förvånad och säger att det är vårt. Hon trodde jag passade det och hade inte sett att jag var gravid. Jag brukar i och för sig ha jacka på mig ute, men i slutet så såg man det ganska tydligt även med jacka på. Hur hon hade kunnat missa det vet jag inte.
 
På eftermiddagen kom min kusin Caroline och hälsade på. Hon hade med sig presenter till Malva från min moster och min andra kusin. Caroline var här en stund och fick hålla Malva, som mest sov hela tiden.
 
 
Jag gjorde sen bakad potatis med skinka och grönsaker. Katrin och Cecilia dök upp vid halv sju. Malva som börjar bli lite bortskämd, fick nya kläder. Vi åt och satt och snackade resten av kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0