Saif/Nova kicken

I söndags steg vi upp tidigt för att åka till Eslöv och titta på fotboll. HBK/HIF spelade i Saif/Nova kicken.
 
Första matchen var klockan 9.20 mot Hasslarp/Ödåkra. Vi började matchen bäst och Maria hade tidigt läge. Från ingenstans får motståndarna in ett skott via ribban. Vi pressar på resten av matchen och motståndarna ligger lågt och försvarar sig bra. Vi har några riktigt bra chanser. Maria har ett skott i ribban. Olinda har ett bra läge från kanten, men målvakten kommer ut och täcker. Carro får sista chansen. Hon fintar deras back och kommer fri mot målvakten, som igen gör en bra räddning och täcker skottet till hörna. Tyvärr får vi inte in något mål och det blir förlust med 1-0.
 
I nästa match möter vi BK Vången 1 och det är bara vinst som gäller. Nu lossnar det rejält. Tidigt får Emma in ett skott precis intill stolpen. Vi fortsätter att spela bra. Linda frispelar Linnea, som kommer fri och kyligt rullar in 2-0. 3-0 trycker Carro in från nära håll, efter ett inspel från kanten. Maria gör sen 4-0 på ett skott, som vi på läktaren tycker går utanför. En riktigt bra insats av alla och härligt när målen sitter!
 
I sista matchen är det vinst som gäller för att vara säkra på att gå vidare. Löberöd står för motståndet och det blir en jämn match. Vi tar tidigt ledningen. Linda nickar in en boll från Jessica. Vi kämpar sen på bra och skapar en del bra chanser. Löberöd är inte ofarliga. De har ett skott som Sandra får sträcka ut på och rädda vid bortre stolpen och sen har de en frispark i riktigt bra läge. Deras spelare får till ett kanonskott, men tur för oss så träffar det hårt i utsidan av stolpen. Det blir lite heta känslor och Olinda får i ett läge en smäll av deras målvakt. Tiden går och det känns som vi ska reda ut det. Med mindre än en halv minut kvar, så kommer deras målvakt upp och får bollen från insparken. Hon kan ta några steg och sätter bollen säkert vid bortre stolpen. Surt att igen släppa in ett så sent mål mot Löberöd.
 
Nu var vi tvungna att hoppas på att BK Vången skulle slå Hasslarp/Ödåkra. Det blev väldigt nervöst. Vången tog ledningen, Hasslarp/Ödåkra kvitterade och Vången gjorde 2-1. Tiden gick väldigt, väldigt långsamt, men resultatet blev 2-1 till Vången och vi var i kvartsfinal.
 
I kvartsfinalen fick vi återigen möta Stehags AIF. Vi startar riktigt bra och tar tidigt ledningen. Sandra slår upp en långboll, som Matilda spelar vidare till Linda. Linda trycker in bollen vid första stolpen. Stehag kvitterar ganska snabbt på en nick från nära håll. Matchen är sen ganska jämn och spelet böljar fram och tillbaka. Tyvärr tappar vi sen markeringen på en hörna. Deras back blir helt ren och får bra träff på bollen. Den går in vid bortre stolpen. Resten av matchen är jämn. Vi är riktigt nära att kvittera i slutet, då Matilda är framme och får ett motlägg med målvakten. Bollen träffar ribbans ovansida. Med mindre än en minut kvar, så avgör Stehag med ett bra skott.
 
En bra genomförd turnering. Nu laddar vi för utomhussäsongen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0