Beachfotboll och Sandby

I torsdags var värmen tillbaka, men solen ville inte riktigt komma fram. Jag och Malva åkte ut till Sandby på dagen och på vägen hälsade vi på och sa hejdå till Jimmy på centralen. Han skulle senare på dagen åka till Roskilde med Peter. Vi var i Sandby och Malva underhöll mormor hela eftermiddagen. På kvällen skulle jag in till Lund och träna beachfotboll. Vi började att spela vid Högevall. Riktigt bra spel och det märks att vi har spelat lite. Efter en halvtimme blev vi iväg skickade. Hade de sagt till lite tidigare, hade vi bara kunnat byta plan, men nu var de andra två upptagna. Vi åkte till Svaneskolan och spelade där istället. Sanden där var inte lika härlig och jag, Lina, Emma och Sandra trivdes inte alls. Matilda, Olle, Julle, Tilda och hennes kompis tog över och gjorde mål efter mål. Som tur är blir det fin sant i helgen igen i Åhus!
 
Jag tog bussen till Sandby igen. Jag passade på att prova jacuzzin med Malva. Hon gillade att bada, men det var läskigt med bubblorna, så vi badade utan. Jag och Malva sov över där. Malva sover numera hela natten, vilket är väldigt skönt. Hon var uppe vid halv sju och fick mat och sov sen till nio. Hon har blivit busig och har bitit mig tre gånger i bröstet, så det gäller att ha koll på när hon är mätt.
 
På eftermiddagen kom Mackan, Hanna, Linus och Nelly och hälsade på. Mackan fick sin Roskildebiljett. Malva fick ett gosedjur, som man kan värma i mikron. Hanna gosade med Malva och barnen hade myror i byxorna och var inte stilla i en sekund.
 
Vi har nu packat det mesta till Åhus och är laddade till tusen! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0