Dubbel uteträning

I måndags var det som vanligt dags för boot camp barnvagn. Lika härligt väder som det brukar vara. Den här gången var vi fler och även två pappor tränade. Jag gav en av papporna en match i löpningen. Riktigt bra pass igen!

Jag och Malva skulle sen till Sandby med jordgubbar och sparris som min mamma hade beställt. Vi hade tänkt börja använda sommarkortet, men tråkigt nog fick vi snällt stå kvar och vänta på busshållsplatsen då det redan var två barnvagnar på bussen. På nästa buss var det också två, men då sa inte busschauffören något, så vi åkte med. Lite diskriminerande, men jag förstår att det är en säkerhetsgrej. Vi var i Sandby en stund och mormor och Malva fick leka.

Vid 18-tiden åkte vi in till Lund. Vi träffade Jessan på bussen. Lina och Sandra höll på att fixa en plan. Vi blev nio stycken, så det blev mycket spel. Det ena laget hade en avbytare. Inte lätt att spela på sand, men det blev en del snygga mål. Jenny imponerade och hon måste ha övat mycket hemma...;)

På vägen hem blev det problem med bussen igen. Den här gången så ville en kille hoppa på bussen inne i Malmö. Busschauffören påstod att han hade en falsk biljett på mobilen och ville att killen skulle hoppa av. Det ville inte killen och bussen stod still i säkert en kvart. Lite smått irriterande. En del på bussen var arga på killen och andra på chauffören...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0