Vaccination!

I måndags började dagen med babysim. Inte lätt att komma iväg i tid, fast jag har tänkt det. Det var bara tre barn på babysimmet. Malva, Palle och Edith. Malva var jätteduktig, när hon fick vatten över ögonen. Hon fick också hålla i stången och titta på en massa djur i vattnet. Vi sjöng samma sånger som gången innan och Malva verkar gilla dem. Efter badet gick vi in till stan och hämtade mina domarkläder, som äntligen har kommit.
 
På eftermiddagen var det dags för vaccination. Ingrid vägde och mätte först. Malva väger nu 5130g och var 57,5 cm lång. Lite mindre än normalt, men vikten och längden följer varandra. Huvudet hade också växt och var 38,3 cm i omkrets. Sedan till det tråkiga. En spruta i varje lår. Jag fick hålla fast henne hårt och Ingrid stack. Det blev mycket skrik, men det kom även ett leende efteråt.
 
På kvällen var Malva lite ynklig och kunde först se glad ut och nästa sekund jätteledsen. Hon kunde få feber och vara öm i någon dag efteråt, men det var bara på kvällen hon var ledsen över det. Hon är idag lite svullen precis vid sticken, men annars är det bara bra med henne!
 
En ynklig liten tjej
 
Igår vände sig Malva för första gången sig om från mage till rygg på hårt underlag. Hon var inte riktigt beredd på det själv, för när hon hamnade på rygg var hon tvungen att gallskrika. Får se om det var en slump eller om hon gör det snart igen...
 
Kvällsmys med sagoläsning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0