Korpen

På kvällen i söndags var det dags för inomhus och korpen igen. Jag har längtat! Vi mötte BKFörträffligheten. När vi kom dit, så saknade vi en kille, så vi lånade in en som hade spelat i matchen före. Vi spelade stundtals riktigt bra och inledde med en ribbträff och en stolpträff. Trots att vi skapade mycket, så ledde vi bara med 1-0 i paus. I andra halvleken fick vi in tre mål till. Själv kände jag att det var länge sedan jag spelade inne, första touchen var inte alltid den bästa. Men riktigt kul var det! Jag och Annamaria gjorde två mål var, precis som på den gamla goda tiden...;) Det är väl snart 15 år sedan vi var ett anfallspar i Hardeberga.

SM F16

På förmiddagen i söndags åkte jag ut till Brovallen. Diana och Elif hjälpte mig på linjen. LB07 mötte Nättraby GoIF i en avgörande match. Den som vann skulle gå vidare och blev det lika skulle LB07 gå vidare. LB07 ledde med 2-0 i paus och matchen slutade 3-0. Väldigt mycket målchanser, så det måste ha varit underhållande för den stora publiken!

Härlig avslutning och 30-årsfest!

Jimmy och Malva var under lördagen och tittade på fotboll. Gött att slå Skillinge och att hålla nollan. Det var sex nya spelare i startelvan jämfört med förra matchen, men i år har vi många bra spelare! Vi gjorde vi flest mål i serien och släppte in minst. Härlig höst! Det började inte så bra, men sedan har det bara blivit segrar! Hoppas festen på kvällen var rolig! Jimmy hann med både den festen och Rikards.
 
 
Själv dök jag upp nästan en timme sent i Oxie. Det var mycket folk och bjöds på goda snittar och annat smått och gott. Vi hade lite tävlingar Frågor om Rikard och geléhallonbyggartävling. Själv var jag inte så delaktig, men vårt lag kom tvåa. Jimmy dök upp närmare nio med Malva. Jag och Malva åkte hem lite efter elva och gick och lade oss. Jimmy kom hem två timmar senare. Trevlig fest!

Hovås/Billdals IF - Eskilstuna United DFF

I lördags tog jag bilen upp till Göteborg, för att döma i Elitettan. Det var inte så varmt, men en fin plan. Ett lag under nedflyttningsstrecket mot topplaget, men i slutet av säsongen kan allt hända. Det blev en chansrik match, som såg ut att bli mållös. Sekunder innan fulltid gjorde Eskilstuna 0-1, men när spelet kom i gång igen kvitterade hemmalaget direkt. Matchen slutade 1-1.

Bad och idol

I fredags var jag och Malva på veckans enda sångstund. Efteråt stannade vi kvar en kort stund och lekte, innan vi snabbade oss hem för att handla och hämta upp tvätt. På eftermiddagen förberedde jag kycklingpaj. Vid halv sex gick vi till Parkmöllan för att bada. Friskis hade öppet hus, så min bror och mamma var också med. Det är hur mysigt som helst att bada med Malva och hon verkar gilla det. På kvällen blev det mat och idol. Jimmy slog nytt rekord och somnade först efter 22.

Malva på träning!

I torsdags var det dags för fotboll igen. Jimmy skulle egentligen ha varit hemma med Malva, men missade att avboka sin träning. Jag tog istället med henne till vår träning. Det känns verkligen som höst och det blir mörkt tidigt. Kul att vi ändå är många. Vi körde uppvärmningen, där alla gör löpningar och bollförflyttningar samtidigt. Engelsmannen gick riktigt bra. Alla gjorde sitt och mitt lag fick över många bollar. Vi fortsatte sedan med en pressövning, där två lag skulle hålla i bollen medan det tredje laget skulle få ut bollen. Själv var jag inte med hela övningen, då Malva var lite ledsen. Matilda gjorde ett riktigt bra jobb med att passa Malva, men när hon ibland inte vill annat än att vara hos sin mamma är det svårt att få henne glad. Vi spelade i slutet av träningen. Ett lag var väggar. Vi turades om att stå i mitt lag. Själv lyckades jag att hålla nollan, men det kanske mest berodde på att jag inte fick något skott på mig...;)

Stockholm

I onsdags gick vi Kungsholmen runt på eftermiddagen. På kvällen sprang vi på Kristinebergs IP. Jag och Anneli sprang 10x400 meter. En av oss vilade hela tiden vid Malva, som satt i vagnen. Oskar sprang istället 8x1 km och det tog bara lite längre än för oss. Sedan gick vi hem, gjorde mat och tittade på Bonde söker fru.

I torsdags tog jag och Malva tåget hem till Malmö, där Jimmy mötte upp på stationen. Malva skötte sig riktigt bra på vägen hem också!

9 månader

Igår blev Malva 9 månader. Vi hade en mysig dag i Stockholm. Först gick vi en runda med vagnen och kollade på olika lekplatser. När vi kom hem blev det fisk. Hon ville inte äta det igår och inte idag heller. Det fick bli varannan kiwi och då gick det super. Lax funkar, men torsk verkar inte vara Malvas favoritmat. Senare på dagen blev det burkmat. Spagetti Bolognese. Supersmaskigt. Sista målet mat blev välling i moster Annelis famn. Bra sätt att avsluta sin månadsdag!
 
Idag har vi tagit det lugnt och även hunnit med en dusch. Jag och Malva brukar ju bada, men duscha gick lika bra. Malva satt på golvet och lekte med duschslangen, samtidigt som det kom en massa vatten uppifrån. Hon brydde sig inte alls om vattnet. Vi duschade nog i en kvart. Väldigt smidigt! Nu ska vi på lekplatsen och gunga!
 
 

Sankt Olofs IF/Kiviks AIF - HBK/HIF

Bortamatch i Sankt Olof. En match vi bara ska vinna, men sist vi mötte dem så gick det inte så lätt. Vi saknade några rutinerade spelare och fick två nya namn i startelvan. Sofia gjorde debut eller egentligen comeback, för hon spelade i Hardeberga för många år sedan. Vi startade med Sandra - Carro, Elle, Jessica N, Maggie - Emma N, Maria, Dastida, Linnea - Sofia, jag. Amanda H, Emma L, Amanda J och Lindita började som avbytare och Julle kom lite senare. Mikael var som vanligt där och fotograferade.
 
Vi är inte riktigt på tå från början och hemmalaget tar för sig. De kommer upp på vår planhalva och kommer till något halvbra skottförsök. Efter några minuter är vi inne i matchen och börjar komma med fart längs kanterna. Maggie är riktigt bra med några gånger och slår något fint inlägg. Även Elle kommer upp högt i banan och verkar vara målsugen. Vi får några hörnor, som blir ganska farliga. Jessica har flera långa inkast, men vi är för dåliga på att ta till vara på dem. Hon är även några frisparkar, som slås in framför mål. Det blir farligt, men målvakten lyckas få kontroll på bollen till slut. Sofia kommer bra in i matchen och är stark högt upp i banan. Hon vinner mycket boll och är nära att spela fram mig till en riktigt bra målchans, men backarna bryter i sista stund. Sofia är väldigt nära att göra 1-0. Ett inlägg kommer från vänsterkanten. Målvakten är på bollen och precis bakom får Sofia huvudet på bollen, men styr bollen precis utanför målet. Efter ett tag tappar vi vårt spel igen och det är inget skönspel från något håll. Ingen av målvakterna behöver förta sig. Sankt Olof/Kivik har sitt bästa läge på en hörna. Vi tappar markering och deras mittback kommer helt själv till bollen. Som tur är så nickar hon utanför. Vi byter som vanligt våra yttermittfältare, för att hålla uppe farten på kanterna, så Amanda H och Emma L kommer in med 20 minuter kvar att spela. Även Amanda J kommer in på anfallet. Alla kommer bra in i matchen. Sankt Olof/Kivik vill ha straff, då deras spelare är på väg igenom. Carro går in framför och bryter, så deras anfallare trillar bakom henne. Strax därefter är Dastida på väg igenom. Deras back kommer in framför, så Dastida trillar. Domaren blåser straff. Liknande läge som det första, så det är tufft beslut för hemmalaget. Jag tar bollen och rullar in den vid sidan om målvakten. Målvakten rör sig inte, så bollen går lätt in, men hade hon slängt sig åt det hållet hade hon tagit den. Det händer inte så mycket mer och vi går till paus med 1-0.
 
 
 
Vi gör en riktigt dålig första halvlek och det är bara Maria som känns riktigt taggad. Hon vinner det mesta på mitten och hade alla gått in lika hårt i närkamperna som henne, så hade det sett helt annorlunda ut. Vi måste också ta fler löpningar, så vi tröttar ut våra motståndare och ger fler spelalternativ till bollföraren. Vi startar andra halvlek som vi startade matchen. De första minuterna ser inte bra ut, men sedan kommer vi i gång. Jag är först på en boll ute till vänster och tar mig in i straffområdet. Sofia tar löpningen in framför mål och jag spelar henne. Hon sätter foten till bollen och vi leder med 2-0. Emma hittar sedan mig med ett inlägg och jag får tid på mig att göra mål. Direkt på avspark, så bryter Dastida tillbaka bollen och hittar Sofia. Sofia tar skott från långt håll och lobbskjuter över målvakten. Riktigt kyligt och det står 4-0. Vi gör några byten. Både Amanda H och Emma L kommer in tidigare än i första halvleken. Nästan direkt spelar Lindell fram mig ute på vänsterkanten. Jag tar mig in i straffområdet. Ingen går på utan snarare backar ifrån mig. Första tanken är att spela snett bakåt till Linnea. Nu blir det en öppen gata mot mål. Målvakten lämnar en lucka på flera meter vid första stolpen, så det är bara att sätta dit bollen. Vi skapar några chanser som inte blir mål, men sedan är det dags för 6-0. Linnea bryter bollen högt upp och skjuter på mål. Målvakten når nästan bollen, men den slinker in. Lindita och Amanda J kommer också in och vi spelar med ett väldigt ungt lag. Lindita får snabbt ett bra läge, då hon kommer på kanten. Hon försöker hitta mig framför mål, men det blir avblåst för offside. Hemmalaget har inte mycket i andra halvlek och Sandra får en lugn match. Vi ändrar spelsystem i slutet och spelar med en trebackslinje. Mittfältet är väldigt ungt, men löser det riktigt bra. Maggie slår en långboll över deras backlinje, som jag får med mig. Helt fri från nästan halva planen, rundar jag målvakten och kan sätta bollen i mål. 8-0 blir sista målet. Dastida vinner bollen och spelar en boll i djupled. Både jag och Linnea är före backlinjen och jag tar bollen och kommer till ytterligare ett friläge. Jag kommer förbi målvakten och kan enkelt rulla in ytterligare en boll i mål. Vi har flera bra chanser till. Jessica slår några bra frisparkar. Linnea är riktigt nära, när hon får bollen framför mål, men skjuter utanför.
 
 
 
Vi spelar upp oss rejält i andra halvlek och visar att vi hör hemma i toppen av serien i år. Kul att alla unga spelare gör så bra i från sig. Alla har verkligen utvecklats i år. Jätteroligt att Sofia fick göra två mål i debuten. Kul att det äntligen lossnade i målskyttet för mig, men synd att säsongen är slut. Själv missar jag sista matchen, men jag hoppas det blir revansch mot Skillinge!

Fjärde tanden!

Nu sticker båda framtänderna där uppe fram. Snart kommer det nya vid sidan om. 
 
Jag och Malva har åkt tåg till Stockholm idag. Malva skötte sig perfekt på tåget. Hon drack välling och åt smörgås. Det var riktigt blåsigt i Stockholm och Malva fick inviga sin nya mössa och sätta på sig vantar för första gången. Hon tyckte det kändes lite konstigt och försökte först få av sig både mössan och vantarna, men efter en stund så hade hon nog vant sig. Snart kommer Anneli hem och vi ska göra fisksoppa!
 

Askeröds IF - Bunkeflo FF och WO

På eftermiddagen var jag i Askeröd, för att döma herrjuniorer. Det var inget roligt väder och det småregnade hela matchen. Bunkeflo började bäst och ledde tidigt med 2-0 och efter en halvtimme stod det 5-0. Askeröd reducerade precis innan paus. I andra halvlek gjorde lagen varsitt mål och Bunkeflo vann med 6-2. Mer snack och spelare som reagerar mer än på dammatcher. Det gäller att vara på tå hela tiden!
 
Efter matchen åkte jag till Sandby och fick god mat. Tyvärr fick jag sedan reda på att var korpenmatch var inställd. Jag som var sugen på att spela. Alltid tråkigt med WO och speciellt precis innan man ska åka. Hoppas vi slipper fler inställda matcher...

Huset

Idag på dagen var vi på visning ute i Tygelsjö, för att göra de sista inredningsvalen till vårt hus. Sist vi var där, så hade det inte hänt mycket, men nu var hela huset uppe med väggar och tak. Kul att det har hänt något och skönt att vi har gjort våra val!
 

Storseger och skrikig kväll i Bunkeflostrand!

I lördags var vi i S:t Olof och spelade match. En dålig första halvlek och en målrik andra halvlek gav 8-0. Kul att Sofia gjorde 2 mål i debuten eller om man ska säga comebacken?! Kommer ett längre referat i veckan.
 

När vi kom hem, så fick Malva mat och sedan åkte vi till Bunkeflostrand. Vi kom lagom till det grillade serverades. Riktigt gott som vanligt. Bosse är en riktig grillmästare. Tyvärr hade vi glömt Malvas napp hemma och hon började tidigt bli gnällig. Vi åt sedan god äpplepaj, som Marina hade gjort. Malva grät och grät och fick till slut gröt. Det hjälpte lite, men bara en stund. Jag och Marina gick sedan en runda med Jennifer och hennes kompisar och Malva somnade som en stock och sov resten av kvällen. Synd att vi just hade glömt nappen den här kvällen...

Fredagsmys!

Jag skulle egentligen tränat cirkelfys - förälder, men tog fel på tiden, så vi var på sångstund istället. Malva stannade länge och lekte med de andra barnen. Eller med sig själv. Alla vill ju ha samma leksaker. När Jimmy kom hem, så kollade vi på granitskivor och valde vilken vi ska ha. Vi tittade sedan på när Jimmy tränade och köpte med oss kycklingkebab hem. Sedan blev det idol hela kvällen för mig, medan de andra två somnade... Många bra i idol i år. Jag gillar flera. Erik, George och Matilda och så hoppas jag Kevin är bättre nästa gång. Miram är också cool!

Fullt upp!

I torsdags var jag och Malva på sångstund på förmiddagen. Vi gick sedan hem och åt och sedan till badet. Malva skiner som en sol. Först var vi i den stora bassängen och busade och kramades. Malva gick sedan längs kanten i den lilla och sedan provade jag att låta henne vara i en flytleksak. Hon hängde sig enkelt fast och gick i den som en gåstol längst kanten. Lite senare hamnade hon istället med fötterna framåt och simmade nästan bakåt. Kul att hon gillar att bada.

På kvällen var det dags för träning igen. Malva var i Sandby och min bror var också där. Vi var ca 20 stycken. Träningen startade med en kort uppvärmning med teknik runt planen. Vi spelade sedan på stor plan, för att utnyttja hela planen innan det blev mörkt. Sofia och jag spelade tillsammans och jag tycker vi hittade varandra bra. Vi höll sedan i bollar. Två lag mot ett och det gällde att få ut sex bollar på snabbast tid. Mitt lag började jaga och vi klarade det på 1,5 minut. Nästa lag tog dubbelt så lång tid, medan det sist vann med runt 15 sekunder mot oss. Vi spelade sedan med väggar på stor plan. Träningen avslutades med att fyra och fyra springa, reagera åt vilket håll vi skulle runda en kon och sedan tillbaka. Riktigt bra övning och kul att folk trycker till. Ibland blir det lite väl tufft, men vi behöver tuffa till oss på plan. Lite tramsigt mellan övningarna, men full fokus på övningarna! Det börjar verkligen kännas som höst!

Mamma core

Igår var jag på mamma core igen. Jag var där mycket i våras, men då låg Malva still hela tiden. Igår så fick jag inte tränat lika mycket. Malva var ganska stilla, men antingen kom det kräk eller så var hon missnöjd. Ledarens barn var i samma ålder och de underhöll varandra ett tag. Ska prova cirkelfys förälder imorgon och se om det går bättre då.

På kvällen var vi i Borgeby och hälsade på Malena. Jimmy hjälper henne med ett jobb och vi blev samtidigt bjudna på mat. Malva fick full uppmärksamhet och hade mycket att leka med.

Fetknopparna!

Igår var det härligt väder igen och det var dags för Fetknopparna att träffas i Rinnebäcksravinen. Det kom ganska många och några nya. Ida och Kajsa var där med Malte och Lovetta. Vi gick en bit och sedan ner till bäcken och satte oss för att fika. Malva var stundtals lite missnöjd, men små saker kan få henne lika glad som hon precis var ledsen. En skön höstdag!
 

IFK Malmö FK - AIF Barrikaden

I måndags hade jag tänkt att gå på barnvagnsgympa, men när jag vaknade av att det vräkte ner ute, så hoppade vi över det. Vi gick till Kompassen istället och var med på sångstunden.
 
På kvällen var jag på Stadionområdet och dömde en reservlagsmatch. Det var poliser överallt och massa med folk. Det visade sig att nästan alla skulle se MFF på Arenan och inte reservlagsmatchen...;) IFK Malmö ledde med 3-0 i paus och det slutade med 7-1. En schysst match utan några kort och alla ville spela fotboll!

Inställt, derby och Margit!

I söndags började Malva och jag dagen med att åka till Klostergården. Det var helt öde och det visade sig att Lunds BK inte fick ihop något lag och hade ringt vid halv nio.
 
Vi åkte till Sandby istället och åt lite fika. Vi fortsatte sedan till Knutsvallen för att kolla på HBK - SSIF. Hardeberga var lite bättre i första halvlek, men det stod 1-1. I andra halvlek gjorde Sandby två snabba mål och vann sedan enkelt med 4-1. Det var inte samma glädje och väder som dagen innan.
 
Jimmy ringde sedan och sa att han var hos sin mormor, så vi åkte dit. Vi åt god mat och fick som vanligt smaskig fika efteråt. Malva satt och mös i Margits knä och busade även på golvet.
 

Knytkalas och segerfirande!

Vi i spelarrådet hade bra tajming när vi valde kväll för vårt knytkalas. Jättekul att så många stannade efter matchen och firade tillsammans. Alla hade med sig god mat och det fanns något för alla och blev över massor ändå. Förrätt, varmrätt och efterrätt och snacks på det. Riktigt lyckad kväll och mycket glädje!!!
 
 

HBK/HIF - Onslunda IF

I lördags hade vi chans att avgöra serien. Vinst och seriesegern var klar. Vädret var perfekt och det blåste nästan ingenting i Hardeberga. Onslunda krigar för att undvika kval nedåt och sist hade vi en riktigt tuff match, även om inte resultatet visade det. Återigen hade vi nästan samma lag och bara en ändring i startelvan, då Linnea dök upp lite senare så startade Amanda H istället. Sandra H - Carro, Elle, Jessica N, Maggie - Emma N, Maria, Matilda, Amanda H - Linda, jag. På bänken startade Linnea, Emma L, Olinda, Dastida och Amanda H. Mikael Stenkil var där och tog som vanligt många riktigt bra bilder!
 
Vi börjar matchen med hög press och stressar Onslunda till misstag. Vi är riktigt hungriga och går in bra i närkamperna. Domaren hade glömt flaggorna i omklädningrummet, så det blir lite rörigt innan de hämtades. Vi får tidigt en hörna, då Linda får in bollen framför mål och den rensas undan. Onslunda tycker bollen är ute, men domaren håller inte med. Emma slår in bollen framför mål och Matilda kommer helt själv till bollen och nickar den i mål. 1-0 efter fyra minuter. Härlig start! Vi fortsätter att jobba. Nästa hörna nickar Maria i mål, trodde vi, men domaren hinner inte se att bollen är över linjen. Vi tar mycket löpningar och kommer runt på kanterna. Onslunda har svårt att skapa något spel på vår planhalva. Efter nio minuter spelar Emma N fram Linda. Hon trycker sig förbi sin motspelare och kan från ganska dålig vinkel sätta 2-0. Jag har kort därefter en jättechans, då Amanda H frispelar mig. Jag kommer förbi målvakten och ska lägga in bollen i mål, men en back lyckas rädda på mållinjen. Sandra agerar säkert i mål, men blir vid ett läge avblåst när hon är på väg att slå utsparken. Domaren tycker hon hållt bollen för länge och det blir indirekt frispark. Vi ställer upp en mur. Onslunda petar bollen till en spelare, som skjuter över. Vi är farliga på alla våra hörnor, men annars har vi svårare att skapa chanser ju längre in i halvleken vi kommer. Onslunda rullar runt bra på mittfältet och biter sig fast på vår planhalva. De får mycket inkast, men har svårt att ta sig in i vårt straffområde. På de bollarna som kommer, så är backlinjen och Sandra bra med. Vi försvarar oss även bra på några hörnor. Linnea och Emma L kommer in på varsin kant och kommer med mycket fart. Även Olinda kommer in på mittfältet. Vi kommer ur vår svacka och kommer upp högre i banan. Med knappt tio minuter kvar av halvleken, så får jag en boll av Matilda. I kamp med mittbacken, så får jag iväg bollen mot mål. Bollen slinker precis in vid stolpen och vi leder med 3-0. Jessica är på väg att göra årets mål, då hon från vår planhalva skjuter ett långskott. Bollen studsar innan målvakten och hon missbedömer studsen. Bollen tar i ribban, innan målvakten får tag på bollen. Kort därefter är även Olinda framme och stör målvakten, så att hon släpper bollen till en hörna. Elle är nära att nicka in hörnan. Vi jobbar på och det känns som vi är nära ett mål till, men det står 3-0 i paus.
 
 
Det känns väldigt tryggt i paus, men vi pratar om att fortsätta jobba och inte slappna av. Emma N och Amanda H kommer in igen på kanterna. Vi tar direkt tag i spelet och kommer med fart. Vi skapar tidigt bra lägen. Jag får med mig bollen in i straffområdet och ska skjuta på mål, när backen sparkar undan benen. Årets första straff tyckte nog många, men domaren höll inte med. Vi har full kontroll på matchen. Maria och Olinda byter. Några hörnor blir farliga, men vi får inte in bollen. Vi fortsätter att jobba. Jessica har flera bra långa inkast och några frisparkar som är nära. Linda jobbar stenhårt och har flera tuffa närkamper med deras backar, som hon oftast vinner. Jag får ett till liknande läge, som i början av halvleken, men målvakt räddar vid första stolpen till hörna. Maria vinner bollen i straffområdet och den hamnar hos Elle som skjuter på mål. Även nu är målvakten med och tar bollen. Emma L och Linnea kommer in igen. Onslunda har inte mycket målchanser i andra halvlek, men som i första så är vi på tå i försvaret och Sandra är riktigt säker längst bak. Emma L landar illa på armen efter en situation och byter med Dasitida. Även Amanda J kommer in, då Linda går ut. I slutet kommer Olinda in igen, då Matilda går ut. Vi visar hur stark och bred trupp vi har när vi bara fortsätter med vårt spel och snarare blir bättre av att byta in en pigg spelare. Olinda skapar direkt lägen och kommer till avslut. Matchen har känts avgjord ganska länge, men med några minuter kvar kommer 4-0 och allt är helt klart. Olinda vinner boll och avancerar. Hon skriker på mig att ta löpningen, så det är bara att lyda. Jag får en perfekt boll och kan enkelt gå förbi målvakten och slå in bollen i öppet mål. Efter det får vi applåder resten av matchen. Det händer inte mycket mer och vi vinner med 4-0.
 
 
Det blev ytterligare än klar seger mot Onslunda, men den här gången speglar siffrorna matchen mycket bättre. Vi var nära att göra fler mål. Riktigt bra inställning av samtliga spelare i truppen. Vi gick in och hade bestämt oss för att vinna. Det blev stort firande och sång efter slutsignalen. Efter att vi hade tackat Onslunda och domaren, så fortsatte vi med sång, vågen, segerfoto och champagnesprutande! Kul med mycket publik, som hejade fram oss igen! Kvällen tillbringades med god mat i klubbstugan!
 

Laddar för vinst!

Är hemma och laddar för vinst. Tacopajen är klar! Malva står vi soffbordet och tittar på Körslaget. För första gången har hon ställt sig upp mot bordet. Tidigare har hon mest ställt sig i sängen. Igår förlorade Klågerup och är borta från guldet. Våra andra konkurrenter om guldet möts kl 14. Vellinge - Janstorp. Blir det lika där är vi klara hur det än går i vår match, men vi vill avgöra själva. Hoppas alla är laddade för att vinna!
 
Jag har packat ner Malva och hon har packat med sin katt!

Bad och taco!

Igår var jag, Jimmy och Malva på Friskis och badade. Först höll vi inte på att komma in för att någon hade satt en "bomb" på en soptunna. Badet gick super. Malva var glad hela tiden och gjorde även några dyk.
 

På kvällen åkte vi till Sandby. Mikael var hemma igen och gav Malva en stor mus. Vi åt taco. Malva var inte i sin bästa form och vill inte äta. Istället sov hon och min mamma i 2,5 timme. Malva var väl trött efter alla aktiviteter under dagen. Efter det var hon i högform igen och ville inte riktigt sova när vi andra var trötta.

Jobb!

Igår och idag har jag och Malva varit på sångstund på Kompassen och sedan stannat och lekt en stund.
 
Idag åkte vi sedan ut till mitt jobb, eftersom jag var tvungen att fixa med mitt lösenord till mailen och intranätet. Malva fick låna lite för stora kläder och mössa. Hon charmade alla. Vi stannade och fikade med Conny. Allt verkade vara som vanligt. Trevligt besök! Det dröjer bara 1,5 månad tills det är jobb på riktigt. Ska bli lite skönt faktiskt!
 
Mammas jobb verkar lätt!

Fotboll!

Igår var det dags för fotboll igen. Vi var runt 20 stycken och många som inte var där i torsdags dök upp. Vi började träningen med doppboll. Först en boll och sedan två. Mål blev det på nick. Vi joggade sedan runt ett varv två och två och passade. Vi tränade sedan uppspel med inlägg och avslut. Tre olika varianter. Kanske inte det allra roligaste man kan göra, men väldigt nyttigt att öva passningar och löpningar. Det blev inte så många mål och vi hoppas det beror på bra försvar.:) Vi spelade sedan på stor plan. Tyvärr blev det mörkt efter ett tag och vi fick gå över och spela på halv plan. Det ena laget hade två sjumanna mål och det andra ett elvamanna med Sandra i mål. Vi bytte efter halva. Det var lättare att göra mål i de små målen, men vi lyckades göra några på Sandra. Maria hade två placerade nere vid stolpen och vi hoppas på fler sådana imorgon! Skön kväll för fotboll!

Fisk med hallon!:)

I måndags var vi på sångstund. Malva är riktigt med hela tiden och verkar tycka om det. På kvällen var vi och tittade på fotboll. LdB - Piteå. LdB pressade stora delar av matchen, men lyckades bara få in ett mål i slutet och glädjen var lika stor som när vi avgjorde mot Klågerup dagen innan.
 
I tisdags var det dags för bad igen. Malva charmar alla som är och badar och är glad hela tiden. Dock glömmer hon att stänga munnen ibland, så två gånger fick hon en kallsup. Det roligaste var när jag blåste bubblor på hennes mage. Hon skrattar så att hon kiknar. Det var även kul att stå och hålla sig i kanten på barnbassängen. Hon är jätteduktig på att stå upp och hålla sig, men händer det något kul åt något annat håll, så kan hon helt plötsligt släppa så det gäller att ha koll. Bad igen på fredag! Malva har även börjat ställa sig upp själv mot saker och man hittar henne ståendes i sängen när hon har vaknat.
 
Jobbigt med bad och sångstund!
 
På kvällen var Malva i Sandby när vi tränade. Hon äter nästan allt vi ger henne, men nu ville hon inte ha fisk. Hon tryckte ut det med tungan och det var först när vi blandade med hallon som det slank ner. Låter ju sådär gott med fisk med hallon, men Malva åt det med god aptit.
 
Fotbollsträningen var rolig. Vi var inte så många som vi brukar, men ändå 19 stycken. Teknik som uppvärmning. En som låg i rygg på den andra, när man gjorde övningarna. Pass, volley, lår-volley, bröst-volley, nedtagning och nick. Jag och Malin Schmiedel körde med Anna och Sofia. Efter det var det några snabba löpningar. Ståendes, sittandes, liggandes och både när vi såg Claudio och när vi var med ryggen mot. Bra för reaktionen. Vi fortsatte med en bra övning, där man skulle slå 4 passningar och sen lägga över bollen på andra sidan där någon tog emot den. Det gällde att det inte blev offside. Det blev inte så mycket poäng, men bra rörelse och tanke. I slutet spelade vi på stor plan. Några riktigt snygga mål av Alice och Sofia. De fick riktigt bra träff. Även Jimmy gjorde två mål och var överallt!;)
 
Igår var jag och Malva på sångstund igen.
 
När Jimmy kom hem, så åkte jag och tränade TMI på Friskis. Vi körde armhävningar, situps, kb-svingar och knäböj som uppvärmning. Själva passet var. En skulle ro eller springa medan den andra körde 60 kb-svingar, 60 situps, 60 pushpress, 60 goblet-knäböj och 60 burpees. Blev man trött, så bytte man med den andra. Jag körde med en vältränad kille, så vi blev klara långt innan 25 minuter, som var maxtiden. Som bonus körde vi planka, situps, knäböj och knäböj med hopp. Bra, svettigt pass!
 
 
På kvällen var vi i Hököpinge. Jimmys mamma fick mata, leka och gosa lite med Malva. Vi fick god äpplekaka. Vi hann även köra förbi huset, men det såg inte ut att ha hänt så mycket.

Klågerups GIF - HBK/HIF

I söndags kl 17 var det dags för seriefinal. Vi mötte Klågerups GIF. I våras spelade vi en jämn match, som vi vann med 3-2. Det blåste lite, men annars var det perfekt väder för fotboll. Vi hade ett väldigt starkt lag, då nästan alla kunde. Vi startade precis som mot Janstorp. Inte ofta vi har kunnat ha samma startelva två matcher i rad. Sandra - Carro, Elle, Jessica N, Maggie - Emma N, Maria, Matilda, Linnea - Linda, jag. På bänken startade Amanda H, Emma L, Olinda, Amanda J och Julia B.
 
Matchen börjar lite avvaktande från båda lagen. Jag tror många spelare var nervösa. Tidigt får vi några jättelägen, då deras försvar slarvar och jag och Linda pressar högt. Jag vinner boll på kanten och kommer in i straffområdet och tar ett avslut. Tyvärr blir det aldrig mål. Efterhand tar Klågerup tag i spelet och rullar runt bra. Vi ligger rätt i vårt försvarsspel och hindrar dem från att skapa några farliga lägen. Det är fortsatt vi som skapar mest målchanser. Linda vinner mycket boll högt upp och kommer till avslut. Hon ser inte ut att hinna en boll, men springer på den och målvakten får inte tag på bollen. Det är väldigt nära att den går in. Jag får ett jätteläge på pass från Maria, men mitt lobbförsök går utanför stolpen. Emma provar skott, men det går över. Klågerup börjar hitta sina yttrar och det blir riktigt farligt några gånger. Yttrarna får med sig bollen och är väldigt snabba. Sandra kommer ut och räddar ett rent friläge. Hon läser bra på flera långbollar och kommer ut och stoppar lägena. Klågerup hittar ofta ytan mellan vår backlinje och mittfält. Deras spelare kan vända upp utan att vi pressar. Även om de vinner bollen där, så är det inte många gånger det blir farligt. Amanda H och Emma L kommer in på varsin kant. De kommer runt på kanterna och slår några bra inlägg. Vi hittar efter ett tag rätt med laget och hindrar deras farliga bollar på djupet. Vi får vår första hörna, som blir farlig, då målvakten inte får tag på bollen. Till slut lyckas Klågerup ändå få undan bollen. I slutet av halvleken bryter Linda starkt in i straffområdet och från dålig vinkel träffar hon stolpen. 0-0 i paus, efter en riktigt bra halvlek med högt tempo. Två riktigt bra målvakter gjorde så att den blev mållös.
 
 
Klågerup hade mest boll, men vi skapade flest chanser. Det kändes ganska lugnt i paus, då vi visste att 0-0 var ett bra resultat för oss. Klågerup hade pressen på sig att vinna och vi kunde kanske utnyttja att de behövde flytta upp. Emma N och Linnea kommer in igen från start i andra halvlek och Olinda byter med Maria. Vi börjar bra och har lite vind i ryggen. Mycket spel är nu på Klågerups planhalva. Vi skapar några hörnor. Emma N slår dem och det blir riktigt farligt varje gång. Deras målvakt är bra med och kan med lite bekymmer och hjälp av sina spelare se till att bollen aldrig går i mål. Maria kommer in på mitten igen. Jag får sedan ett gyllende läge att sätta 1-0. Maria frispelar mig och jag är helt ensam från nästan halva plan. Målvakten kommer ut och jag lägger bollen förbi henne, men inte bättre än att den träffar stolpen och går ut. Deras spelare kan rensa undan bollen på returen. Vi fortsätter att jobba, men skapar inte så mycket chanser. Amanda H kommer in igen och senare även Emma L. Klågerup har mer och mer boll, men det känns lugnt i vårt försvar och det är inte många gånger de kommer till avslut. Sandra är bra med även i andra halvlek på bollarna som når henne. Vi får någon frispark och hörna som jag lägger. Vi känns hetast inne i straffområdet, men bollen vill inte in i mål. Maria får sedan matchens chans, då de helt missar att ställa henne offside. Hon blir helt fri från straffpunkten och alla tror att hon kyligt ska rulla in bollen, men istället skjuter hon över. Det känns som många är trötta och Klågerup chanser lite uppåt för att avgöra. Med tio minuter kvar så kommer äntligen målet. Amanda H kommer runt på vänsterkanten och driver in framför mål. Från nära håll skjuter hon och bollen går vi målvakten ut till mig. Jag hade problem att få ordning på bollen, men till slut kan jag sätta den från nära håll. Riktigt härligt och det blir kramkalas. De sista minuterna blir lite nervösa, då Klågerup får två frispark i bra läge och en hörna. Den ena frisparken tar Sandra enkelt och den andra går över. Hörnan rensar vi undan. Vi jobbar och sliter de sista minuterna och vinner med 1-0.
 
 
Riktigt bra jobbat av alla! Härligt att kunna ta tre poäng i seriefinalen. Det här var lätt målvakternas kamp utan dem hade matchen kunnat bli målrik för det skapades många bra målchanser. Tur att det räckte med ett mål för att vinna. Härliga inhopp av Amanda H i både den här matchen och förra. Lindas slit uppe i anfallet är också viktigt! Kul med mycket publik och vi hoppas på lika många på lördag! Nu är seriesegern nära. Klågerup, Vellinge och Janstorp kan alla gå om, men de möter alla varandra så det är bara en av dem som har chansen. Alltså har vi minst säkrat en kvalplats. 30 poäng kan räcka för serieseger, men vi ska göra vårt allra bästa för att på egen hand säkra första platsen. Förhoppningsvis redan på lördag, då Onslunda IF kommer till Knutsvallen. Det kommer dock bli en riktigt svår match, för jag tycker de är bättre än vad tabelläget visar!
 

LdB FC Malmö - Eskilstuna United DFF

En match i F19 Svenska spel som spelades på Malmö IP på söndagen. Två unga talangfulla lag. Det var högt tempo och mycket närkamper. Riktigt kul att döma. Daniel och Admir var två unga duktiga assisterande, som var bra i hela matchen. LdB vann matchen med 8-0, efter att ha haft ledningen med 3-0 i paus.

43:02 på Midnattsloppet!:)

Jag kom hem från Växjö vid halv sju. Fixade undan lite, åt och vilade. Vid kvart över åtta, så cyklade jag in till stan. Jag skulle träffa Petra vid halv nio. Först hade jag lite ont i foten och när det gick över så kände jag av ena knät. Vi gick runt och tittade lite på området och lämnade in överdragskläder när starten närmade sig. Vi träffade ganska många vi kände. 21.20 gick jag in i min startgrupp. Vi som hade tänkt springa på 45-50 var 800 stycken, så det var trångt. Allt kändes bra igen och jag försökte värma upp lite i trängseln. Startskottet gick 21.35 och vi lunkade iväg. Ganska snart kunde jag öka farten och ta mig fram. Vi sprang mot Slottsparken. Första kilometern gick på 4.30, trots att det gick väldigt långsamt i början. Jag fortsatte att ta mig förbi många löpare och allt kändes bra. Mitt mål var under 50 min och jag hoppades på runt 48. Jag hade ändå en match i benen och hade två matcher dagen efter. 3 km var precis förbi en gångtunnel och det var första vätskekontrollen. Jag var där på 12.50. Det kändes inte som jag sprungit så snabbt och jag började tänka på att kanske springa under 45, fast jag inte varit i närheten av det. Vi fortsatte in i stan och förbi Malmö IP. Vid Möllan var vi uppe på 5 km och allt kändes riktigt bra. 21.13 på 5 km och jag började undra om det var något fel. En minut snabbare än när jag sprang Vårruset och nu hade jag lika långt kvar. Vi sprang in mot Gustav och det gick bra i början, men efter hand kändes det lite jobbigare. Efter sju kilometer var det ny dricka och jag tog lite vatten. Jag var där på ungefär 30 min. Sista biten kändes lång och gick fram och tillbaka över kanalen och in bland husen. Sista kilometern ökade jag lite och målet var på gågatan vid Stadium. Jag sprang i mål på 43:02. Riktigt nöjd! Hade inte en tanke på att det kunde gå så snabbt. Jag kom på 19:e plats av 2155 damer som kom i mål. Tjejen som var snabbast sprang på 37:27. Funderar på att börja träna lite löpning och se hur snabb man kan bli. Efter loppet träffade jag Höst, Oliw och även Petra igen. Kul tävling och många som hejade längs vägen.

Östers IF - Hammarby IF DFF

I lördags tog jag tåget upp till Växjö för match i Elitettan. Det var 25 grader och strålande sol, så det kändes som sommar igen. Planen inne på Myresjöhus arena var helt perfekt. På linjen hade jag hjälp av Antonio igen och Mattias tog hand om bänkarna. Hammarby gjorde tidigt mål och ledde med 3-0 i paus. I andra halvlek gjorde de två mål till och vann med 5-0.

Friskismedlem!

Idag var det dags för sångstund på öppna förskolan igen. Malva har börjat vinka hela tiden, men jag vet inte om hon förstår vad det betyder eller om det bara är roligt att göra så med armarna. Hon var lite ledsen på Kompassen, men när hon fick rida på den röda hästen, så var allt perfekt igen. För första gången tog hon sig också in i rummet, där de stora barnen leker. Själv lekte hon med en boll och när den rullade iväg, så var det bara att följa efter.

Malva sov sedan i en timme och jag passade på att njuta i solen. Vi gick sedan till Parkmöllan för bad. Malva var först tvungen att bli medlem. Hon blev fotad och fick ett medlemskort. 100 kr kostade det och sedan får hon bada gratis tills hon är 1 år. Vi bytte sedan om och gick ner i vattnet. Riktigt härligt! 32 grader ska det vara. Vi busade, simmade, höll i kanten, plaskade och en massa annat. Malva var glad hela tiden. Det kommer bli många bad framöver!
 

Skurups AIF - Vittsjö GIK

Igår på kvällen var det dags att döma i Svenska cupen igen. Topplaget i en av tvåorna mot ett allsvenskt lag. Det var en perfekt kväll för fotboll. Kanske lite irriterande sol för den ena målvakten, men annars inget att klaga på. Mycket publik! Vittsjö ledde med 4-0 i paus och till slut blev det 11-0. Det ska skilja en del på tre divisioner och det visade det sig att det gjorde. Skurup fortsatte att kämpa hela matchen och deras målvakt blev utsedd till sitt lags bästa spelare. I Vittsjö blev 4-målsskytten Jane Ross lagets bästa spelare.

Tredje tanden!

Igår kom den äntligen fram, efter att länge ha legat och tryckt under skinnet. Höger tand där uppe. På förmiddagen hämtade jag och Malva ut startkit till Midnattsloppet och efteråt var vi på sångstund på Kompassen. På eftermiddagen var jag och pappa och tittade på färg, kakel och badrum. Det börjar klarna lite, men vi har några val kvar.

Getingstick!

I onsdags var det dags för Fröerna igen! Den här gången heter inte gruppen Blåklockorna utan Fetknopparna. Ida undrade i tisdags om vi sågs dagen efter i Lomma. Jag hade ingen koll vad hon menade och det visade sig att min mailadress var felinlagd. Jag kom även på att Emma Ising och Elias kunde vara bra lämpade för gruppen och de var gärna med och tog dessutom med sig Daniel. Första träffen var vid Lomma dammar. Vi sågs på en parkering. Kanske tio barn med föräldrar. Riktigt härligt väder. Efter lite snack så gick vi och hittade en bra plats att sitta på. Malva verkade gilla att det var andra barn i närheten. Det var trevligt tills vi nästan skulle gå hem. Det hade varit några närgångna getingar och till slut kom en så nära Malva att Tove fick döda den. Samtidigt som hon gjorde det, så stack den Malva i överläppen. Hon gallskrek i några minuter och fortsatte snyfta i min famn efter det. Efter kanske tio minuter var hon lugn igen och kändes som vanligt, förutom att läppen hade svullnat upp. Det var några sjukvårdskunniga på plats och även om de trodde det var lugnt, så tyckte de vi kunde gå inom vårdcentralen på vägen hem och kolla upp det. Ida, David och Malte följde oss dit. Det var fyra läkare/sjuksköterskor, som kollade på henne och de sa att det inte var någon fara, men att vi skulle ha koll nästan gång hon blev stucken, så att det inte blev någon allergisk reaktion. Malva var precis som vanligt och skrattade när de busade med henne, men hon såg väldigt rolig ut med sin stora överläpp.
 
Fortfarande svullen, men läppen hade blivit lite mindre på eftermiddagen.
 
På kvällen var jag och Malva och tittade på Svenska cupen. LB07 - LdB. Inget av lagen hade inte ordinarie startelvor, men det blev en bra match i högt tempo. LdB vann med 4-0, efter två mål i varje halvlek. Vi stördes av lite mygg, annars var det en skön kväll.

Fotbollsträning!

I tisdags var vi många på träningen. 24 stycken. Malin, Stina, Anna och Wea var där. Tyvärr hade Malin sträckt sig i benen, men de andra skötte sig utmärkt. Märks inte att de har haft ett långt uppehåll. Härlig träning, om man bortser från myggen. Vi började med kvadraten. Två eller en i mitten, med två eller ett tillslag. Vi fortsatte men teknik runt halva planen, där en springer bakom den andra. Vi höll sedan i bollen. Två lag möttes och det andra höll i gång själva. Träningen fortsatte med spel med väggar. Bra tempo och några snygga mål. Avslutningen var en stafett. De tre lagen möttes. Man sprang en sträcka i taget och skulle runt ett helt varv. Det blev jämnt mellan två lag och tyvärr var mitt lag sist. Själv bidrog jag till det en del, då jag tappade konen. Annars hade vi helt säkert vunnit!!!;)

Färg och sångstund!

I tisdags hade Malva blivit bättre i förkylningen.
 
På morgonen var vi och tittade lite på färg på Skanska. Svårt att veta vad man ska välja, men det känns som det kvittar både mig och Jimmy. Jag kommer nog inte störa mig, om vi tar den vita färgen eller den andra.
 
Jag och Malva var sedan på sångstund på Kompassen. Det var lika kul som sist. Efteråt fick hon leka lite med sakerna och även Linus och Oskar var där.
 

Malin

I måndags åkte jag och Malva till Lund för att hälsa på Malin. Jag hjälpte henne först med ett skolarbete, som handlade om hembesök av BVC. Vi fikade och gick och hämtade Marvin (4,5 år) och Edla (2,5 år). De hade båda blivit stora. Barnen lekte sedan, mest för sig själva. Marvin spelade tv-spel, Edla I-pad och Malva lekte med olika leksaker. Edla blev lite arg på Malva när hon byggde pussel och Malva tog sönder. Vi blev sedan bjudna på god mat. Falukorv i ugn med potatismos. Riktigt gott tyckte både jag och Malva. Sedan hände något tråkigt. Edla stod nedanför Malva, så Malva passade på att dra henne i håret. Edla blev sur och Malin sa till henne att flytta sig om hon inte ville bli dragen i håret. Det fortsatte en gång till och sen blev Malva jätteledsen. Edla hade satt naglarna i armen på Malva, så att det blev sår. Hon förstod nog inte riktigt att Malva inte visste att det gjorde ont på henne, när hon drog henne i håret. Förutom knipningen i armen, så tyckte nog Malva det var roligt att hälsa på!

Torns IF - Lunds BOIS

I söndags var jag i Stångby och dömde ett "derby" i division 3 sydvästra. Många spelare verkade känna varandra. Matchen i blåsten var jämn och Lund vann med 1-0. Lund ligger bra till att bli tvåa, efter suveräna IFK Trelleborg.
 
U-laget förlorade tyvärr med 3-0 mot Hallands Nations FF.
 
Jimmy och Malva hade mys hela dagen och hon hade börjat bli väldigt förkyld. Inte konstigt efter vårt besök på Kompassen, då alla barn sög på samma leksaker.
 
Bus med pappa är skoj!

HBK/HIF - Janstorps AIF

Match i Harlösa och regnigt för en gångs skull. Janstorp kom på besök och vi var ute efter revansch. Det är det laget som imponerat mest på mig. Vi gjorde en dålig match i våras, men de var bra och hade några riktigt bra spelare. De andra två förlusterna tycker jag att vi var värda poäng, men inte i den matchen. Vi startade med Sandra J - Carro, Elle, Jessica, Maggie - Emma, Maria, Matilda, Linnea - Linda, jag. Avbytare för dagen var Emma L, Amanda H, Amanda J, Dastida och Julle.
 
Vi började i motvind och Janstorp tog direkt tag i matchen. De pressade högt, hade mycket boll på vår planhalva och kom till några avslut på håll. Janstorp får en hörna, som de slår in bra framför mål. Sandra är riktigt bra med och boxar iväg bollen i kamp med flera spelare. Vi kändes lite försiktiga, men efter några minuter kom vi in i vårt spel. Vi kom tidigt runt på kanterna och jag hade något skott som målvakten rädda till hörna. På en av de första hörnorna blir det riktigt farligt. Emma slår in bollen och vi är först på den. Vi är även på andra bollen och Matilda spelar ut till Linnea. Linnea skjuter men bollen går över mål. Vi fortsätter att pressa och Janstorp gör några misstag i det hala gräset. Jag kommer i bra läge från andra kanten, men även nu skjuter jag rakt på målvakten. Efter en kvart kommer 1-0. Linda får bollen ute på vänsterkanten. Hon vänder upp och spelar in till Matilda. Matilda spelar vidare bollen till Emma N. Emma avancerar in i straffområdet och pangar in bollen i nättaket. Riktigt snyggt och ett rättvist ledningsmål. Vi fortsätter att ha kontroll på matchen, men Janstorp kommer upp i snabba omställningar och de har några offensiva tekniska spelare. I ett läge som egentligen inte är ett läge, så får vi inte undan bollen. Den spelas in från deras högerkant. Elle ser ut att ha full koll, men precis när hon ska rensa så halkar hon. Bollen går retfullt förbi och deras spelare kan via Sandra få bollen i mål. Riktigt surt. Janstorp gör några byten och höjer sig. Vi byter också. Emma L och Amanda H kommer in på varsin kant. Regnet tilltar och spelet blir sämre. Många halkar runt på planen. Jag har ett skottläge på håll. Vi skapar några hörnor, men vi får inte bollarna på mål. Emma L och Amanda H kommer med bra fart på kanterna och vi försöker skapa, men har svårt att få de riktigt bra målchanserna. 1-1 står sig till pausen.
 
 
Det känns som vi ska kunna ta det här. Det gäller att vi fortsätter springa och sedan har full koncentration både framåt och bakåt. Det slutar regna och blir lite lättare att spela under andra halvlek. Vi har nu vinden i ryggen och sätter direkt press på Janstorp. De har svårt att få undan bollarna och vi försöker hitta spelare på kanten. Vi skapar några hörnor och får några frisparkar i bra lägen. 2-1 kommer efter att jag hittat Linda mellan deras backar. Linda vänder upp och skjuter tidigt. Målvakten har ingen chans att ta bollen och vi tar ledningen. Efter målet känns det som vi backar hem lite. Janstorp får mer boll och kommer högre upp på vår planhalva. Det blir mycket inkast. Speciellt på högerkanten. Jessica är uppe och tar många och några lägen blir riktigt farliga. Närmast mål är ändå Jessica på en hörna som jag lägger. Hon kommer återigen perfekt till bollen och endast en axel på en motståndare, hindrar bollen från att gå i mål. Vi gör några byten. Amanda H och Emma L kommer in igen på varsin kant. Även Amanda J kommer in. Alla gör det riktigt bra och vi jobbar för varandra. Janstorp har några riktigt duktiga spelare, men vi låter dem inte komma för nära vårt straffområde. Med kvarten kvar får vi en frispark nästan uppe vid vår bänk. Jessica slår den mot bortre delen av straffområdet. Amanda H kommer perfekt till bollen och kan slå den förbi målvakten, innan de krockar och båda får ont. Skönt med 3-1 och då kändes matchen avgjord. Nu kommer även Dastida in. Resten av matchen känns spelet lite avvaktade och vi spelar av tiden.
 
 
Inte vår bästa match för året, men det var svårspelat i det hala gräset. Vi gör ett bra jobb och alla jobbar för varandra. Sandra gör några riktigt härliga räddningar och visar pondus i straffområdet. Nu väntar en seriefinal på söndag mot Klågerup! Det blir säkert en spännande match!
 
 Tack Julle för barnpassningen!

RSS 2.0