Fisk med hallon!:)

I måndags var vi på sångstund. Malva är riktigt med hela tiden och verkar tycka om det. På kvällen var vi och tittade på fotboll. LdB - Piteå. LdB pressade stora delar av matchen, men lyckades bara få in ett mål i slutet och glädjen var lika stor som när vi avgjorde mot Klågerup dagen innan.
 
I tisdags var det dags för bad igen. Malva charmar alla som är och badar och är glad hela tiden. Dock glömmer hon att stänga munnen ibland, så två gånger fick hon en kallsup. Det roligaste var när jag blåste bubblor på hennes mage. Hon skrattar så att hon kiknar. Det var även kul att stå och hålla sig i kanten på barnbassängen. Hon är jätteduktig på att stå upp och hålla sig, men händer det något kul åt något annat håll, så kan hon helt plötsligt släppa så det gäller att ha koll. Bad igen på fredag! Malva har även börjat ställa sig upp själv mot saker och man hittar henne ståendes i sängen när hon har vaknat.
 
Jobbigt med bad och sångstund!
 
På kvällen var Malva i Sandby när vi tränade. Hon äter nästan allt vi ger henne, men nu ville hon inte ha fisk. Hon tryckte ut det med tungan och det var först när vi blandade med hallon som det slank ner. Låter ju sådär gott med fisk med hallon, men Malva åt det med god aptit.
 
Fotbollsträningen var rolig. Vi var inte så många som vi brukar, men ändå 19 stycken. Teknik som uppvärmning. En som låg i rygg på den andra, när man gjorde övningarna. Pass, volley, lår-volley, bröst-volley, nedtagning och nick. Jag och Malin Schmiedel körde med Anna och Sofia. Efter det var det några snabba löpningar. Ståendes, sittandes, liggandes och både när vi såg Claudio och när vi var med ryggen mot. Bra för reaktionen. Vi fortsatte med en bra övning, där man skulle slå 4 passningar och sen lägga över bollen på andra sidan där någon tog emot den. Det gällde att det inte blev offside. Det blev inte så mycket poäng, men bra rörelse och tanke. I slutet spelade vi på stor plan. Några riktigt snygga mål av Alice och Sofia. De fick riktigt bra träff. Även Jimmy gjorde två mål och var överallt!;)
 
Igår var jag och Malva på sångstund igen.
 
När Jimmy kom hem, så åkte jag och tränade TMI på Friskis. Vi körde armhävningar, situps, kb-svingar och knäböj som uppvärmning. Själva passet var. En skulle ro eller springa medan den andra körde 60 kb-svingar, 60 situps, 60 pushpress, 60 goblet-knäböj och 60 burpees. Blev man trött, så bytte man med den andra. Jag körde med en vältränad kille, så vi blev klara långt innan 25 minuter, som var maxtiden. Som bonus körde vi planka, situps, knäböj och knäböj med hopp. Bra, svettigt pass!
 
 
På kvällen var vi i Hököpinge. Jimmys mamma fick mata, leka och gosa lite med Malva. Vi fick god äpplekaka. Vi hann även köra förbi huset, men det såg inte ut att ha hänt så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0