Storasyster Malva

Idag har vi haft fullt upp. Jag och Jimmy var på banken och fixade det sista med lånet till huset. Vi har varit där några gånger, men nu börjar allt bli klart. Min mamma och pappa kom och passade Malva. När vi kom tillbaka så blev det fika och Malva fick mat när hon hade vaknat.
 
Vi gick sedan till sjukhuset för att kolla på Malvas lilla syskon. Den var inte så samarbetsvillig och stod på huvudet hela tiden, trots en massa tryckande, skakande och hopp. Till slut hade sjuksköterskan fått fram allt hon behövde. Allt såg bra ut! Bebisen var lite större än beräknat och vägde 253 g. Malva vägde bara 238 g. Storleken används till att fastställa datum, eftersom det lät som alla bebisar är lika stora vid den här tiden. Datumet blev framflyttat från 11 september till 6 septemper, så snart har jag varit gravid halva tiden (19+2).
 
 
Vi träffade Malva och mamma på Triangeln och även pappa dök upp. Sedan gick vi till Akropolis och åt trerättersmiddag. Pappas födelsedagspresent. Spenatpaj med feta till förrätt, Akropolis special (souvlaki, kyckling, lamm och bifteki) och bananasplit till efterrätt. Gott och sedan var vi proppmätta.
 
Jag, mamma, pappa och Malva avslutade dagen med att kolla på huset.
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Söt liten krabat det där!!

Svar: Visst är det det! Lik Malva också!;)
Helena

2014-04-16 @ 07:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0