Försäsongsstart!

Nu har äntligen uteträningen börjat igen.
 
I måndags var vi 15 stycken på träningen. Vi startade med kvadraten. Ett tillslag och en som jagade. Vi fortsatte med teknik två och två. Först pass och bollbehandling, sedan volley, lår-volley, bröst-volley och till sist nick. Efter varje övning bytte vi kompis. Vi spelade sedan två lag mot varandra, där det lag som hade boll hade tillgång till fem "väggar". Stundtals bra tempo och rörelse. Träningen avslutades med spel på sjumannaplan. Vi skulle göra mål på Stefan och från början tog han allt, men vi fick hål på honom och vann matchen. Jag gjorde första målet och Amanda J andra målet. Skön träning, även om det var lite kallt om fötterna i slutet.
 
I onsdags var det dags för den andra träningen. Vi var 13 stycken. Några nya som dök upp, men många var med på båda träningarna. Vi började med teknik. Samma som i måndags. Vi spelade sedan på två ytor. Fem mot två. De som var fem hade två tillslag och de som var två hade fritt. Jag och Emma N lyckades störa riktigt bra när vi var två, men det var väldigt jobbigt. Vi spelade sedan två lag mot ett på en större yta. Först två tillslag för de två lagen och sedan ett. Det blev lite dålig rörelse och jobb tillsammans med två tillslag. När vi bytte till ett så jobbade vi på bättre, men det var riktigt svårt att komma rätt hela tiden. Lätt att behöva två tillslag ibland. Väldigt bra träning. Vi behöver lära oss att ha koll på allt och kunna spela bollen snabbt vidare. Även denna träning avslutades med spel på sjumannaplan. Bra spel från båda lagen. Olinda gick av i slutet och då blev det väldigt stora ytor. Vi hade inte flytet framför mål, så det andra laget vann med någon boll. Lotta gjorde några riktigt skickliga och väldigt roliga räddningar.
 
Efter träningen bjöd Amanda (och hennes mamma) på smörgåstårta. Amanda som har trotsat kylan och suttit och kollat på båda träningarna. Nu bjöd hon dessutom på något hon själv inte åt. Vi andra tyckte det var riktigt gott. Claudio åt överlägset mest, men även vi andra fick i oss en hel del. Tror inte det var mycket kvar när alla ätit upp. Vi hann även med att sjunga för Amanda på hennes 16-årsdag!
  
Lånar en bild av Jessica. Lotta och Emma är nöjda med smörgåstårtan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0