Många medaljer, tjejträff och mammafika

I tisdags var en trött dag. Jag sov två timmar. Sprinten var spännande och herrarnas final var väldigt otippad. Inte hur medaljerna hamnade utan på vilket sätt. På kvällen var jag hos Emma Ising på tjejtisdag. Det bjöds på tomatsoppa och mackor. Det blev mycket snack, innan jag cyklade hem ganska tidigt för att sova.
 
På onsdagen var jag och Malva på sagostund på Kompassen. Tre små berättelser som avslutades med sång. Imse vimse spindel, lilla snigel och i ett hus i skogens slut. Det var alldeles lagom för de små barnen. Malva skrattade högt några gånger och fick alla blickar på sig. Det var även sångstund som vanligt!
 
I torsdags åkte jag och Malva tidigt till Sofie och Malte. Det var många mammor och barn som var där. Malva visade en liten mammig sida och var ledsen så fort jag inte var i samma rum. Hon var ju äldst av barnen och borde vara en bra förebild.:) Det bjöds på mackor med gott pålägg, kakor och chokladbullar. Mycket gott! Vi hann med att kolla på Kalla på 15 km klassiskt och kul att det gick så bra. Silver igen! Vi stannade länge och i slutet så sov alla barnen. Vid tvåtiden åkte vi till min pappa och åt mat. Vi stannade och kollade på OS. Malva ville gärna fram och känna på den nya tvn, men det tyckte inte hennes morfar var en bra idé. Hon försökte gång på gång, men hon fick aldrig komma nära...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0