Roskilde!

Förra måndagen åkte Jimmy till Roskilde och lämnade oss två tjejer i en vecka. Vi har roat oss mycket. Vi var första på lekplats och senare på dagen tog vi tåget till Eslöv för att kolla på fotboll med Petra. Vi åt thaimat och en massa vindruvor. Malva åt ris och vindruvor. Frankrike vann åttondelen med 2-0 mot Nigeria.
 
På tisdagen åkte vi tidigt till Kompassen och var helt själv i en halvtimme. Malva trivdes som fisken i vattnet med att få all uppmärksamhet. Malva gillar sångstunden och framförallt att vara groda. Tidigare stod hon helt still, när hon fick på sig grodhatten, men nu studsar hon runt och är hur söt som helst. Senare på dagen åkte vi till Sandby. Malva smakade på alla bär i trädgården och vi åt biffar med potatis. Glass och hallon till efterrätt. Argentina - Schweiz blev spännande med förlängning.
 
På onsdagen var vi på Kompassen igen på dagen. Vi var sedan hos Jimmys mormor i fyra timmar. Hon var lite bekymrad över att Malva inte ville äta. Malvas ville inte ens ha hallon, men när hon fick ta skeden själv så åt hon upp alla. Malva tog en tupplur i soffan och vi satt och pratade. Det blev sedan fika innan vi åkte hem. På kvällen var vi på Malmö IP och tittade på Rosengård - Piteå. Det blev mycket mål i första halvlek och hemmalaget gjorde alla, för det första var ett självmål. 5-1 slutade matchen. Själv hann jag inte se allt, då Malva mest sprang omkring. Hon tog en boll av en ettåring och vägrade lämna tillbaka den. Hon tror just nu att allt är hennes och blir hur arg som helst om man försöker få henne att "låna" ut sakerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0