Stockholm

Vid sextiden i torsdags tog vi bussen till Malmö C, för att ta tåget till Stockholm. Vi träffade Anna Oliw med familj där och vi satt i samma vagn. Vi började med frukosten, sen ville Malva gå på upptäcksfärd. Efter ett tag hittade hon Thyra 6 år. Hon åkte med sin moster och Jonas. Malva ville sitta hos henne och hennes moster fick sitta på golvet. Malva fick vindruvor och fick titta på alla hennes Hello Kitty saker. Hur kul som helst och jag slapp underhålla Malva i två timmar. Tåget var framme vid tolvtiden. Vi hämtade nyckeln på Annelis jobb och tog bussen till lägenheten. Vi vilade oss lite, innan vi gick på lekplats på kvällen. Det roligaste var när en kille på knappt 3 år kallade Malva för lillbebisen två gånger. Först var han rädd att lillbebisen skulle ta hans trehjuling och sedan sa han titta pappa lillbebisen kan inte gunga själv. Så söt! Malva som tror att hon är stor!
 
 
 
På fredagen var det riktigt soligt och vi gick på en fin lekplats med mycket stora djur och växter. Malva satt på alla myrorna och ville åka rutschkana i rören med mig.
 
 
Vi gick sedan vidare och hittade en plaskdamm. Lite kallt i vattnet, men det brydde sig inte Malva om efter ett tag. Efter ett långt bad, så gick jag runt på Kungsholmen, för att Malva skulle somna. Jag gav upp och vi gick in och åt. Vi gick sedan ut igen och då somnade hon efter ett tag, så att även jag kunde ta ett dopp. På kvällen blev det två spännande kvartsfinaler. Malva var helt förstörd när vi skulle äta. Hon skrek och skrek och jag frågade vad hon ville ha, men gissade inte rätt. Efter kanske en kvart med skrik och jag började tro att hon hade ont någonstans, så kom vi på att det var vinet hon ville ha. Tyvärr ville jag inte ge henne det, men Anneli hittade lite juice. Hon drack två hela glas mellan snyftningarna och sedan var allt bra och hon kunde även äta lite mat. Hon trodde ju Anneli och Oskar drack saft och så fick hon inte... Jobbigt!
 
 
På lördagen tog jag, Anneli och Malva tunnelbana och buss till Kärsön. Det var lite mer molnigt, men det blev bad för både mig och Malva. Vi hade med oss picknick och det blev en härlig dag. På kvällen blev det de två andra kvartsfinalerna och även dem blev spännande. Speciellt den sista mellan Holland och Costa Rica. Till slut vann det bästa laget, men som Costa Rica kämpade.
 
 
På söndagen blev det bad i plaskdammen och lek på lekplatsen för Malva. Hon somnade sedan och jag och Anneli kunde bada från bryggan. Vi åt sedan mat, innan vi gick mot tåget. På vägen unnade vi oss glass.
 
 
Tåget var riktigt varmt. Det var som att sitta i en bastu. Jag och Malva var svettiga hela vägen till Malmö. Malva sov en stund, men annars ville hon dricka nyponsoppa mest hela tiden. Vi var hemma vid 22-tiden och var tvungna att bada innan vi kunde gå och lägga oss. Några mysiga dagar i Stockholm. Anneli däckade sedan i feber några dagar, så det måste ha varit jobbigt att ha oss där!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0