Arbetet går framåt!

Igår jobbade jag min sista natt på ett tag. Nu har jag först en veckas semester och sedan en frivecka. Skönt! Det blev lite lite sömn några dagar den här veckan. Vi har mest fixat med huset de sista dagarna. Jag har satt upp pinnar till häcken, rensat ogräs och plockat undan lite. När vi inte har passning för Malva, så blir det mest Jimmy som har jobbat. Även min pappa har varit här och hjälpt till en massa. De har fixat klart med inredningen till garderoberna och igår och idag har de grävt en massa på altanen och flyttat jord till ena sidan av tomten.
 
Igår var även min mamma, min bror, Tobbe och Johanna här. Mamma och Mikael hjälpte till att ha koll på Malva och mamma hjälpte mig med mat och rabarberkaka. På kvällen fick jag lite panik. Jag hittade inte min flyttlåda med fotbollssaker. Skor, benskydd och lite annat var helt borta. Jag letade genom alla lådor som är kvar (ca 20) tre gånger. Hann tänka många tankar på vart den hade tagit vägen. Hade någon snott den. Var det meningen att jag inte skulle spela mer fotboll?? När Jimmy skulle duscha lite senare, så lyfte han på en handduk och där var den. Hur jag kunde missa att kolla i den lådan har jag ingen aning om, men dagen var räddad!:) Såg även att vi spelat lika mot Sandby på kvällen. Härligt med poäng mot serieledarna!
 
Idag har jag och Malva har varit och cyklat, lekt på lekplatser och badat i badkaret. På den ena lekplatsen träffade vi grannen och en familj som också bor när. Deras tjej var 1,5 månad äldre än Malva, så hon lär få många kompisar. Malva brukar somna som en stock, men idag tog det två timmar. Hon skulle göra allt annat än att ligga still och helst allt hon vet att hon inte får.
 
Det har blivit många skottkärror med jord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0