Härligt veckoslut!

I fredags var jag och Malva på Kompassen. Det var massor av barn. Malva som gått upp tidigt var lite gnällig och åt bara lite mat. Vi gick hem vid 12 och tog en tupplur istället. På eftermiddagen kom Jimmy och Ivan och skrev på papper. Så nu är lägenheten såld!:) Ivan stannade och åt mat med oss. På kvällen blev det Let's Dance, innan vi gick och lade oss tidigt.
 
På lördagen var vi ute i solskenet med Malva på lekplatsen. Hon gillar det mesta och vill vara nära andra barn. Hon hade sand överallt när vi kom hem.
 
 
Jag var sedan på Malmö IP och dömde FC Rosengård - Skovlunde IF. Härligt fotbollsväder. Jag hade Åsa och Linda som AD. Rosengård vann matchen med 5 mål, efter att samma spelare gjort alla målen. Det var ett väldigt ungt hemmalag, då de hade 14 spelare på olika landslagsuppdrag.
 
Vi var sedan i Bunkeflostrand hela kvällen. Marina hade gjort supergod mat. Det blev godis och melodifestivalfinal efter maten. Riktigt spännande och så jämnt det blev! Vi sov över, så Jennifer fick äntligen som hon ville. Så många gånger hon frågat oss...
 
 
Malva vaknade redan klockan sju, så vi gick upp vid åtta. Det blev god frukost och sedan blev det studsmatta och lekplatsen. Det hände tyvärr en liten olycka, då Malva trillade ner och slog i munnen. Det kom en del blod, men det slutade ganska snabbt. Malva blev ledsen, så vi gick hem direkt. Hon blev snabbt glad, då hon fick suga på lite is. Hon klarade sig nog med en liten fläskläpp och något småsår.
 
På eftermiddagen var jag på Lindängens IP och var AD till Aleksander. DM för herrar, Eriksfälts FF - KSF Srbija Malmö. Matchen slutade 1-1. Riktigt härligt väder, men det var jobbigt att se, då solen lyste rakt i ögonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0