Malva biten

Idag var vi tidigt på Kompassen. Malva var lite blyg från början, men sedan släppte allt. Hon lekte med allt och alla. Hon kramade Majken, Fanny och någon annan mamma flera gånger. Plötsligt hände sedan en olycka. Jag tyckte Malva och en annan tjej kramades, men Majken slängde sig över den andra tjejen och drog bort henne och tog ut henne från rummet. Malva började storgråta och jag hörde att hon blivit biten. Hon hade fått ett stort bitmärke på kinden, men det gick aldrig hål. Malva grät och grät och vi gick och hämta nappen. Vi var med på sången, men hon var ganska trött. På vägen hem stannade vi på lekplatsen och hoppade på studsmattorna. Fåglarna var väldigt intressanta och Malva fick ett kex av en mamma med två barn. Malva gillade kexet, men även fåglarna.
 
 
På eftermiddagen tog jag mina inlines till Stadion och tittade på när Jilan och Linda sprang löptestet. Även nu tyckte Malva fåglarna var roligast.
 
Kvällen avslutades på Thai thai med Petra. Fyra små rätter och sedan var vi proppmätta. Riktigt gott och trevligt att snacka med Petra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0