Mycket kul på helgen!

I fredags efter jobb, så var jag och Malva på badet medan Jimmy tränade. Vi hade med oss en gris och en vattenkanna. Vattenkannan släppte hon inte många sekunder. Hon lärde sig även att ta sig upp på en stor flytade gul frigolitleksak. I den stora bassängen testade hon att gå på dem. Svårt med balansen, men hon hoppade rakt i flera gånger. Även duschen går bra nu. Efter badet somnade Malva som en stock, medan jag och Jimmy kollade på En oväntad vänskap. Även Jimmy gillade filmen!
 
 
I lördags åkte vi på Jimmys träning. Jag och Malva lekte först och sedan somnade hon i vagnen. Vi körde till Eriks treårskalas. Perfekt väder! Kalaset började mindre bra för Malva. Vi hade gett henne ett av paketen, som hon skulle ge till Erik. Han tog det direkt när vi kom och Malva hade väl inte alls tänkt sig det. Hon grät och grät. Efter ett tag blev det bättre och det blev mycket lek. Mest i sandlådan. Barnen fick sedan korv med bröd. Malva åt nog mest och åt upp hela korven och brödet. Vi vuxna fick grillade hamburgare. Väldigt gott! Mer lek och bus och skattjakt. Erik öppnade sina presenter. Av oss fick han barnsaxar och en vattenpistol. Han fick också memory, byggsats och böcker. Lagom till efterrätten så hade Malva somnat. De andra barnen åt runt ett litet bord och vi vuxna tog det stora. Kladdkaka och en del annan gott! Det fanns som tur var kvar till Malva när hon vaknade. Vid femtiden åkte vi hem. Trötta av allt bus och den värmande solen! Ett riktigt lyckat kalas!
 
 
På kvällen åkte vi till Linda och bjöds på grillat och en riktigt god efterrätt. Vi hade fullt upp med att passa Malva från att ta saker på hyllor. Hon passade även på att tigga när Linda gjorde i ordning efterrätten. Trötta kom vi hem vid niotiden.
 
 
I söndags packade vi och fixade hemma. Sedan blev det fotboll i ösregn. När vi kom stod det 0-1 till Dalby GIF. Tyvärr blev det inga fler mål i matchen och det blev ytterligare än tråkg förlust. Vi pressade på riktigt bra i slutet, men bollen ville inte in. Nya tag i nästa match. Frusna och blöta kom vi till Sandby och fick mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0