Ny vecka...

Tiden går så fort och det är mycket som händer. Malva har blivit bättre och var på förskolan i torsdags och fredags.
 
I torsdags hämtade jag henne med bil och vi åkte till Skoda igen. Jimmy hade hittat en Skoda Octavia från 2014. Den hade kört 2500 mil och var använd ett år. Den verkade helt ok, så vi slog till. Malva var inte glad alls på bilaffären. Sist vi var där, så fick hon mjukglass. Nu skrek hon om glass hela tiden. Hon trodde kaffemaskinen var en glassmaskin. Hela världen rasade. Min chef kom förbi när vi kom hem och lämnade blommor. Vi snackade lite och det verkar som det händer mycket på jobbet när jag inte är där. Senare kom även Peter. Malva lekte först en stund och fick sedan sin efterlängtade glass.
 
 
I fredags var Petra här på kvällen. Vi åt gulaschsoppa med vitlöksbröd. Sedan kollade vi på Idol och åt goda muffins som Petra hade bakat. Malva var helt speedad hela kvällen och somnade först vid tio.
 
I lördags hade vi sovmorgon till tiotiden, efter att först ha varit vakna en stund vid sju. Mina föräldrar kom hit och vi åkte och kollade på sten. Vi körde sedan till Vellingeblomman och gick ett varv. Malva uppskattade inte direkt Halloween-utställningen, så vi gick snabbt ut. På eftermiddagen var vi på lekplats och på kvällen blev det bad. Malva använde nästan pottan för första gången, så det dröjer nog inte länge tills det blir premiär. Efter badet var klockan sju och Malva ville sova. Hon somnade snabbt och det blev en lugn kväll med kladdkaka och grädde.
 
Igår var jag och Malva själva på knopparna i Skrylle. Allt gick bra och Malva var som vanligt en grym björn. Alla barn var där. Det tog lite tid innan vi kom till bilen när det var slut, för Malva hittade på en massa annat på vägen. Vi hämtade pappa på vägen, som håller på med muren ut mot gatan. Jimmy och Vide hade haft det bra hemma. Bad och mat, så är vår lille kille nöjd. Malva och Vilma lekte sedan här inne och Malva verkar så stolt att visa upp sina saker.
 
 
Gött med vinst i första kvalmatchen! 4-1 mot Bjärnum. Nästa helg ska jag heja fram till vinst mot Köpingebro IF!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0