Härlig seger!

I lördags hjälpte Jimmy till med en flytt. Jag och Malva fick besök av min mamma och pappa.

Vi tog sedan bilen till Dalby för att kolla på fotboll. När vi kom var det avbrott i matchen, eftersom det sprutade vatten från sprinklers. Det räckte inte med allt regn. Det stod 0-0. Första halvlek var sedan ganska jämn. Lindell slog in 1-0 och precis i slutet fixade hon 2-0.

I andra halvlek ökade vi trycket och skapade många fina målchanser. Lindell rundade målvakten och satte 3-0. Hon hade sedan flera lägen till mål. Emma N, Linnea och Matilda hade även dem bra chanser, men kom inte närmare än ribban och stolpen. Dalby var nära att reducera två gånger i slutet. Matilda räddade liggandes den ena chansen och Sandra gjorde en grym reflexräddning på den andra. Matchen vann vi rättvist med 3-0. Härligt med tre poäng!

Malva fick långa Emma Nilssons skor. De passar nästan..;)

Efter matchen åkte vi till Hököpinge och blev bjudna på kalkon. Det blev äppelkaka till efterrätt. Margit, Tobbe och Johanna var också där. Det var full fart på båda hundarna och Malva.