Helgen

I fredags kom Jimmy hem lite senare, för att han hade hämtat ett släp. Vi åkte vi till Jimmys mamma. Jag, Malva och Marianne gick direkt för att plocka äpple. Malva började äta på det första och hade inte tid att plocka. Vi fick mat och sedan en god nygjord äppelkaka.
 
I lördags var mamma och pappa här. Mamma passade barn och pappa jobbade ute. Jimmy var på soptippen och slängde skräp. Första rundan var Malva med, men hon hade sovit hela vägen. Den andra rundan gick caddyn sönder. Något med kopplingen. Jag och pappa åkte för att hjälpa honom. Pappa tog släpet hem och jag bogserade Jimmy till Limhamn. Det gick väldigt långsamt, men jag tycker jag gjorde en bra bogsering. Inte varje dag jag har gjort det. Hoppas bilen går att laga i veckan och att det inte är något allt för stort fel. Mamma fick bli den första att passa både Malva och Vide. Hon gjorde dessutom mat samtidigt. Det hade gått bra, så det var skönt. Vid 16-tiden kom Jennifer, Marina och Bosse. Jennifer skulle sova hos oss. Vi bjöd på fika, innan Marina och Bosse skulle hem. De skulle sedan ut och äta med några kompisar. Vi fick en mysig kväll. Först var vi på lekplatsen på skolan. Vi testade det mesta och spelade sedan fotboll. När vi kom hem, gjorde jag tacos. Sedan tittade vi på tv. När Malva hade somnat, så kom godiset fram. Malva tyckte nog det var riktigt kul att kusinen sov över!
 
 
I söndags gick vi upp vid halv åtta. Vi åt frukost och åkte sedan till Bunkeflostrand. Vi lämnade Jennifer och åkte sedan till Skrylle. Backsippeknopparna hade träff igen. Upplägget är precis detsamma. Tror det var åtta barn den här gången. Vi sjöng flera sånger och fikade när vi kom till vindskydden. Malva var björn igen i björnen sover. Hon var nöjd med det mesta. På vägen hem åkte vi förbi Hopp, men de var inte hemma. Det blev istället en lugn eftermiddag i Tygelsjö. De första grässtråna börjar komma upp, men man behöver nästan förstoringsglas för att se. Det blev fika ute med mamma och pappa och vi fick vår inflyttningspresent. Ett äppleträd med fyra sorters äpplen.
 
Tyvärr blev det inga poäng mot Sjöbo och det blir kval. Jag tycker ändå laget har gjort en grym höst. Massor av poäng och nära att ta poäng mot de två topplagen under de två sista omgångarna. Jag håller alla tummarna, för att det ska gå bra i kvalet och ska försöka komma och heja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0