Träningsläger

I fredags åkte vi och lämnade Malva i Sandby. Sedan körde vi till Ronneby. Vide var inte glad hela vägen, så jag bytte plats med Elle efter ett tag. Vi kom upp strax innan 19 och blev indelade i rummen. Jag fick sova med Carro, Hallqvist och Linnea. Efter det var det mat. Pyttipanna. Linda fyllde år och bjöd på chokladkaka med grädde. Vi bestämde oss sedan för att kolla på fotbollen på en pub. Jag, Jimmy och Vide gick dit, medan de andra var lata och tog buss och bil. Matchen vann Sverige med 2-0, så det blev en lyckad kväll. När vi kom hem blev det lite snack på rummen, innan vi gick och lade oss. Vide skötte sig bra och sov nästan hela natten.
 
Lördagen började med frukost. Frallor, ägg och yogurt. Vi åkte sedan till Kallinge, för att träna. Vi började med lite taktiksnack och gick sedan ut på konstgräset. Vi började med kvadraten och spelade sedan engelska kvadraten. Vi hade lite lekar med västar och få ut varandras bollar. Både två och två och en och en. Träningen avslutades med strafftävling rumsvis. Två rundor. Stefan stod i mål. Första rundan tog han många bollar, men andra rundan blev det fler mål. Några satte snyggt båda straffarna. Själv missade jag målet första gången, men sedan satt den. Vi åkte sedan hem för att äta. Köttfärslimpa med potatis. Vi vilade sedan inför matchen mot Ronneby BK.
 
 
Det var premiär för naturgräs och den spelades en bit bort i Johannishus. Planen lutade väldigt mycket och var ganska ojämn, men gräspremiär är alltid något speciellt. Det var inte heller speciellt varmt, även om solen var framme i början. Ronneby kom två i sin div 2 serie förra säsongen och var bara två poäng efter de som vann. Vi ställde upp med Sandra - Hallqvist, Elle, Carro - Lindell, Emma N, Matilda, Linnea - Amanda J - Alice, jag. På bänken fanns Anna, Lotta, Julle och Johanna.
 
 
Matchen börjar ganska bra från vårt håll och vi kommer upp och pressar, men sedan tar Ronnby över. Vi får stora luckor i laget och de vinner mycket boll. Tidigt får de en kanonchans att göra mål, då de får en indirekt frispark vid målområdet sedan vi slarvat. De slår en passning bakåt, men vi kommer ut bra och täcker. De lyckas göra 1-0. Det ser enkelt ut. Vi får inte undan bollen och deras spelare kan rulla in bollen vid första stolpen. En av deras spelare på mittfältet skadar sig sedan. Vi pratar oss samman och kommer fram till vad vi ska ändra på. Det ser direkt mycket bättre ut. Jag skjuter bollen i stolpen i en kontring. Vi får några hörnor, som Emma N slår in bra. På en går bollen mot målvakten och hittar ut till Matilda, som får fram bollen en bit. Jag är först på bollen då och kan slå in den över målvakten. 1-1. Tyvärr skadar Emma N sedan foten, när hon trampar snett. Anna kommer in som back och Hallqvist flyttar upp på mittfältet. Vi tar över matchen mer och mer. Anna gör som vanligt många fina brytningar och Hallqvist visar vilken fin spelförståelse hon har på mittfältet. Efter ett snyggt uppspel får jag bollen och spelar vidare till Linnea, som kommer med fart. Hon sätter 2-1. Lite senare i ett anfall, så hittar jag Lindell, som har tagit en löpning in i mitten. Hon kommer fri och 3-1 sitter. Det står det också i pausen.
 
 
Lotta kommer in som back i andra halvlek. Vi fortsätter att spela riktigt bra och skapar många chanser. Alice är riktigt nära att slå in ett läge. Vi får frisparkar i bra lägen, men bollen vill inte in. 4-1kommer efter att jag fått bollen på vänsterkanten. Jag tar mig förbi in i straffområdet och spelar in bollen framför mål. Alice är nära att sätta den, men istället kommer Lindell bakom och gör mål. Vi skapar mycket. Lindell springer och springer på högerkanten. Elle kommer in på mittfältet, Linnea flyttar ner på backen och Lotta upp i anfallet. Tyvärr är vi bara nära att göra 5-1. Istället kan Ronneby nicka in 4-2 när vi inte får undan bollen och strax därefter kommer även 4-3. Det blir lite nervöst. Vi vill gärna vinna även om det bara är träningsmatch. Vi reder ut det och matchen slutar 4-3.
 
 
Vi gör till stora delar en riktigt bra match, med undantag av inledningen och slutet. Alla gör bra prestationer, så det ser lovande ut inför säsongen.
 
 
Efter matchen blir det dusch i isvatten. Jag kommer inte ihåg när jag duschade i så kalla duschar sist. Vi åker hem och äter kycklinggryta med ris. På kvällen blir det lekar, som Julle och Matilda har ordnat. Vi tävlade i fyra lag. Själv fick jag pussa Ronaldo, vilket Elle vann med en mitt på munnen. Jag vann tävlingen gissa en minut, då jag bara var 1,2 sekunder ifrån. Blåsa längst ballong vann Linda. Själv lyckades jag inte knyta ballongen i tid. Mitt lag kom på delad förstaplats, men sedan förlorade vi utslagstävlingen, lappleken, med två lappar. Kvällen avslutades med att skriva bra saker om varandra. Svårt att komma på så många om alla. Det kändes som alla som skrev innan mig kommit på de bra sakerna.
 
 
På söndagen fyllde Jimmy år. Vi gick upp och åt frukost. Efter maten så städade vi rummen och lämnade in nycklarna. Vi satte oss sedan och pratade om saker i laget och inför säsongen. Vi bjöd på kärleksmums. Därefter var det Boda borg som gällde. Vi skulle tävla med rummen. Det började med mat. Pyttipanna igen. Vide var inte alls sugen på att sitta utanför i vagnen, så jag fick vara med honom i en halvtimme medan Linnea, Carror och Hallqvist körde. Jimmy tog sedan över och jag hoppade in i hans lag. Claudio, Stefan och jag klarade många rum. Stefan var bra att ha med din längd och han var bra att komma på lösningar. Claudio fick köra mycket fys. Själv lyckades jag också komma med några lösningar. Det visade sig att vi vann med nio klarade celler. Sedan var det dags att åka hem. Vide började med att skrika, men sedan somnade både han och jag.
 
Tack alla för ett lyckat träningsläger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0