Han kan gå!!!

Sommaren går snabbt. Förra torsdagen var vi hos Micke Höst. Malva lekte med barnen. De hoppade studsmatta, badade och åt glass. Deras hem är som en stor lekplats. Vide plaskade i poolen och kröp omkring på gräsmattan. Innan vi skulle hem, så gick vi en runda och tittade hur Olinda bor. Riktigt fint hus och trädgård!
 
På fredagen dömde jag fotboll på kvällen. Skönt väder. Herrar Limhamn mot Oxie. Jag var AD för en gångs skull. Matchen fick brytas efter knappt en timme, då två spelare i hemmalaget hade skallat ihop. Ambulans kom och hämtade den ena. Aldrig kul när sånt händer.
 
På lördagen öste det ner på dagen. Jag och barnen var med och tittade på Jimmys träning. Malva försökte härma några övningar. Hoppa hopprep var nog roligast, men hon förstod aldrig att hon skulle veva med armarna för att hoppa över repet.
 
Senare på eftermiddagen var det riktigt fint väder, så vi satt ute och åt. Barnen och jag var sedan på lekplats, men det fick avslutas med en snabb löpning hem när himlen öppnade sig.
 
 
Förra söndagen var det håvning för hela familjen i Genarp. Inget bra väder, men många andra familjer var också med. Vi var nog 25 personer. Malva var nöjd när hon fick sten och blad i håven, så hon var lätt att roa. Vi åt matsäck och sedan lekte barnen många lekar.
 
 
Vid 17 var jag 4:e domare på Malmö IP. Pernilla dömde Rosengård - Göteborg. Sjögran gjorde comeback på plan. Matchen slutade 2-2.
 
För en vecka sedan började jag jobba, även om jag startade med en lugn vecka med bara två dagar. Jag var duktig och cyklade båda dagarna. Ska försöka göra det så mycket som möjligt. Det tog bara 25-30 min och är knappt en mil. Roligast var det när jag kom hem på måndagen. Vide hade hittat balansen och kunde gå "långt". Man såg hur stolt han var. Malva var helt till sig och skrek "han kan gå". Precis som när han gick med gåvagnen i början. Än så länge är det tryggast att krypa, men det dröjer nog inte länge tills han går mer.
 
 
I tisdags var det träning på kvällen. Vi började med passningar och fortsatte med volley, lår-volley, bröst-volley, nedtagningar och nick. Vi hade därefter en passningsövning. Först vanliga med avledande löpning och efter ett tag gick vi över och skulle finta "en spelare". Vi skulle sedan köra två och två och snabbt bryta bollen tre eller fyra spelare spelade med i en kvadrat. Tre kvadrater på rad och göra det två gånger efter varandra. Det var mjölksyra i slutet. Vi spelade med jokrar, där det gällde att föra in bollen i en kvadrat som fanns i varje hörn. Vi turades om att vara jokrar. Träningen avslutades med spel med stora mål. Mitt lag lyckades göra många mål. Lätt att spela och springa när man slipper jaga boll.
 
Onsdag-fredag var vi i Stockholm. Tågresan upp gick bra. Regnet öste ner när vi kom upp och under stora delar av torsdagen. På onsdag kväll åt vi god mat och kollade in Anneli och Oskars nya lägenhet. Riktigt stort och fint. På torsdagen var vi ute på lekplatser i regnet. Malva provade en rutschkana och for ner som en pil. Annars var det roligast att leka i den leriga sandlådan. På kvällen var Malva, Vide och Jimmy hos Lasse, medan jag var i Älta och dömde Elitettan. Älta IF - IK Sirius FK. Lagom till matchen så hade det klarnat upp och det blev en härlig kväll. Matchen slutade med vinst till bortalaget med 2-1. På fredagen var solen framme och Malva passade på att bada i plaskdammen vid lekplatsen. Det var ganska kallt i vattnet, men hon hann med många hopp ner i vattnet. Vid 15-tiden tog vi tåget hem. Vid halv tio var vi hemma och Malva sprang/gick hela vägen från bussen. Duktigt av henne.
 
  
 
I lördags cyklade vi till Hököpinge och bjöds på god grillad mat av Bosse och Marianne. Vi hann med att titta på den nya lilla lekplatsen. Tobbe, Johanna och Kellan var också där. En skön dag!
 
Igår var jag i Limhamn och dömde Elitettan. LB07 mot Sunnanå SK. Matchen började redan 11, men det var varmt ändå. Hemmalaget vann matchen med 2-1. Efter dömningen, så åkte jag direkt till Hardeberga för träningsmatch. Mer om den sedan, men själv spelade jag bara andra halvlek, vilket var skönt. 8-0 vann vi med.:) På kvällen blev det lax och potatis i Sandby. Annica och Mikael var också där. Själv var jag helt slut.
 
Idag var det riktigt skönt väder. Jag jobbar hela veckan, men får passa på att utnyttja förmiddagarna. Jag och Malva fyllde poolen. Det blir också mycket pinnglass. Malva får glass varje gång hon kissar och bajsar på pottan och toaletten och hon börjar bli bra på det nu. Får se till att ändra rutinerna, när hon börjar på förskolan igen. Hon måste bara lära sig att säga till själv, för nu måste man tvinga henne att sätta sig.På eftermiddagen var Jimmy och barnen ute med Bosses båt. Det verkar ha varit hur härligt som helst! Hoppas det blir bra nästa vecka också, då jag är helt ledig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0