Vår lille prick!

Jag upptäckte ett utslag på Vide i fredags i hårbotten, men kopplade inte att det var vattkoppor. På lördagen dök det upp fler på kinden och magen. På söndagen var han helt prickig. Han verkade må ok, men ville helst inte ligga i vagnen utan bli buren. På nätterna var han lite skrikig i helgen och det är han aldrig annars. Hemresan var en plåga för honom. Själv kände jag i söndags att jag äntligen var frisk igen.
 
 
Trött vaknade jag i måndags och hade jätteont i halsen och kände mig febrig. Vide var helt prickig. Jimmy skulle hämta bilen på verkstan och lämnade Malva på förskolan. Vide fick hoppa över babysimmet, för att inte smitta ner alla. Vi låg och vilade mest.
 
 
I tisdags kände jag mig fortsatt dålig och Vides mage och rygg var helt täckt med prickar. Han hade massor under blöjan, i hårbotten och ansikten. Underarmarna och underbenen har klarat sig bra. Vi fick ställa in mammaträffen och Skanska vågade inte komma förbi och fixa i vårt hus. Kallas guld lyste upp min tillvaro!
 
 
Igår började jag känna mig bättre och Vides vattkoppor börjar torka in. Det verkar som det kliar en del, för han är uppe med handen och kliar på huvudet. På eftermiddagen firade vi Johans guld. Grymma skidåkare vi har. Jag fick hoppa över träningen igen och har nog inte tränat en enda träning i februari. Kasst!
 
 
Idag har det varit härligt väder. Malva cyklade själv till lekplatsen. Riktigt duktigt av henne. Hon går i och för sig bara med sin springcykel, men hon börjar nästan redan koppla hur hon ska göra. På vägen hem fick hon åka vagn. Vi hann hem för att se stafetten. Spännande igen och kul med silver. Hoppas på guld för killarna imorgon! På eftermiddagen var vi ute en runda till och cyklade. Vide får hänga med på allt!
 

Falun!

Tidigt i fredags packade vi in hela familjen i bilen och startade vår tur upp till VM i Falun. Strax efter 6 hämtade vi Petra i Eslöv. Jag körde upp mot Jönköping och det var lugnt bak i bilen. Petra bytte sedan av mig. Vi stannade och åt mackor på något ställe och Vide fick mat. Uppe vid Örebro åt vi pastasallad. Vide började bli lite gnällig, men så fort vi tog upp honom var han glad igen. Sista stoppet blev på en mack i Borlänge. Jimmy och Petra drack kaffe. Strax efter tre var vi framme där vi skulle bo. Vi hade hyrt ett rum med tre sängar, där vi delade kök och badrum med hon som bodde där. Vi packade in våra saker och gick sedan en runda. Malva fick först åka lite pulka, men det var inte så mycket snö i Falun. Vi gick upp till Lugnet och tittade utanför arenan. På vägen hem hände något kul. Precis framför oss kom ett gäng joggandes och svängde ner samma väg vi var på väg in på. Det var Björgen, Johaug och resten av norska damlaget. Jimmy och Petra blev helt till sig. Själv kändes det som jag borde sagt hej, för man har ju sett dem så många gånger på tvn. Vi gick sedan tillbaka till vårt rum. Lägenheten låg ovanför en pizzeria, så vi passade på att äta där. Goda pizzor! Sedan blev det tidig läggdags. Vi var ganska trötta efter bilresan.
 
Vi sov bra i våra sängar på natten, med undantag för Vide som var ledsen vid femtiden. Han hade fått vattkoppor, så han kanske inte mådde helt bra. Vi gick upp till arenan vid tiotiden och det var folk med flaggor överallt. Uppe på Lugnet var det redan riktigt bra stämning och folk överallt. Vi gick upp och hittade ok platser i Lilla mördarbacken. Längs banan var det redan fullt, men vi hade bra sikt på en storbildsskärm. Malva somnade lagom till damloppet. Det blev riktigt spännande. Vi trodde på guld ett tag, när Björgen försvann, men Kalla verkade nöjd med sitt brons. Malva vaknade lagom till herrloppet och Jimmy var iväg och köpte hamburgare. Killarna var bra med länge och stämningen var på topp. Tyvärr räckte det inte till medalj. Vi väntade en stund, men det hjälpte inte mycket. Det var helt stopp. Det tog nog två timmar att ta sig ut. 50 000 människor tar tid på sig att förflytta sig. Malva var jätteduktig och gick själv nästan hela tiden. Vi kom ner lite före, så Malva han ta några varv i pulkabacken. På kvällen kollade vi på Melodifestivalen och åt glass. Sedan gick vi och lade oss.
 
 
Vide var inte alls nöjd på natten och skrek mellan två och tre. Jag lyckades få i honom lite gröt och sedan sov han ok resten. På morgonen var jag ganska trött. Vi åt frukost, packade ut i bilen och lämnade nyckeln. Sedan begav vi oss upp till Lugnet igen. Den här gången var vi lite tidigare och det var inte lika mycket folk som på lördagen. Vi fick bra platser mitt i den längsta nedförsbacken. Malva och Jimmy gick till barnområdet och lekte. Malva åkte pulka, ritade och målade flagga på kinden. De kom tillbaka en stund innan start. Sedan sov sig Malva genom både semifinaler och finaler. Det blev riktigt spännade och stämningen var på topp även idag. Solen lyste stundtals riktigt härligt. Norge var för bra i både damer och herrar. Kul med silver för tjejerna och synd om killarna som fick problem vid sista växlingen. Efter tävlingen gick vi ner till bilen och gjorde oss klara för hemresa. Det dröjde inte länge innan Vide blev ledsen. Malva var vaken mycket i början, men var glad. Vide skrek och skrek. Han hade inte sovit mycket under dagen, så han borde vara trött. När vi stannade till och han fick komma upp ur bilstolen, var allt bra. Vi fortsatte och till slut lugnade han sig. Det kändes som han skrek i tre timmar, men så farligt var det nog inte. Resan ner gick bra, men jag var trött. Vi turades om att köra och stannade i Värnamo och åt på McDonald's. Först klockan tre på natten var vi hemma.
 
 
 
En rolig resa och kul att vara på plats och uppleva stämningen. Barnen skötte sig bra, men det var synd om Vide som hade blivit sjuk. Hade varit ännu bättre med lite mer snö!
 

Fröer, Kompassen och Vaccination

I onsdags var det dags för Vides Fröer att starta. Tusenskönefröerna. Lina är ledare för gruppen. Min mamma följde också med, eftersom hon hade sportlov. Vi träffades i Rinnebäcksravinen i Lund. Efter lite letande hittade vi varandra och gick en lång runda längs ravinen och reningsdammarna. Soligt men lite blåsigt. Vi fikade inne i ravinen. Mamma hade gjort tunnbrödssmörgåsar och varm choklad, men tyvärr kände jag inte så mycket smak. Jag är fortfarande förkyld och det var länge sedan jag kunde träna.
 
 
I torsdags tog vi bussen in till Kompassen. Malva var så glad att hon fick åka buss och hade också roligt inne på Kompassen. Hon målade en teckning, hoppade, klättrade och var med på sångstunden. Efter sången fick vi snabba oss hem. Vide skulle på BVC och vaccinera sig. Min mamma och pappa kom och passade Malva så länge. Vide hade växt bra och var 67,5 cm och vägde 8170 g. Huvudet var 44 cm i omkrets. Han ville inte ligga still på skötbordet och Susanne tyckte han var väldigt tidig med att röra sig så mycket. Vaccinationen gick riktigt bra. Han grät bara i några sekunder. På eftermiddagen tittade vi på sprint. Kul med medalj för Stina, men lite otur för herrarna. Vide var pigg och glad och verkade inte märka av vaccinationen.
 

Vanlig vecka!

Igår var Malva tillbaka på förskolan och var nöjd med det. Hon undrade lite varför hon inte fick vara där förra veckan. Jag och Vide var på babysim. Han fortsätter att träna på att dyka, men igår gick det sådär. Han glömde att stänga munnen alla gånger och fick in en del vatten i munnen. Bättre lycka nästa gång!
 
Nalle Puh behöver ny blöja. Viktigt att ta bort bajset med våtservett först.
 
Idag har jag och Vide varit på utvecklingssamtal på Malvas förskolan. Hon skötte sig bra och var pigg och glad. Hon var positiv och gillade att måla, leka med lera och sjunga och dansa. Målet till nästa utvecklingssamtal var att bli torr. Nästa gång var om ett år, så det hoppas och tror jag verkligen hon fixar.:)

Knoppar och dömning

I söndags var det dags för Malvas knoppar att börja i Skrylle igen. Hon var glad och har längtat. Det började bra med sånger och fika. När det var Björnen sover ville hon inte ligga ner. Det var kallt och blåsigt och det avslutades redan klockan 11. Vi var sedan kvar och gick lite i skogen. Malva verkar gilla naturen.
 
Jag blev sedan avsläppt på Malmö IP och dömde FC Rosengård 1917 (div 3) - FC Rosengård F19 i Malmö mästerskapet. Det började jämnt, men sedan vann de yngre tjejerna enkelt. 9-0 blev det till slut. Div 3 laget hade en högljud klack. Riktigt kul med så engagerade människor. Hade de gjort mål hade ett högt jubel utbrutit.

Alla hjärtans dag!

Efter träningen blev det en lugn dag. Vi åt bakad potatis med kalkon. Till efterrätt blev det chokladkaka med bär och grädde. Det mesta hade vi fått av mamma. Själv tittade jag sedan på Melodifestivalen. I början med en trött liten tjej, men sedan själv. Jimmy kollade på skidåkning på datorn.
 

Fotbollsträning!

I lördags var vi tillräckligt friska för att åka på fotbollsträningen. Jag hade lovat Malva att hon skulle få följa med och hon såg framemot det. Dagen innan tog vi fram hennes guldjympaskor, men tyvärr glömde vi dem i hennes grodväska där hemma. Jag trodde världen skulle rasa, men det var bara att gilla läget. Vide lämnade vi i Sandby, för att jag skulle "slippa" ha koll på båda barnen. Jag undvek att sätta på mina skor i hallen, eftersom Malva då kanske inte kom ihåg sina. Det gjorde hon inte. Hon var glad över att få vara med. Jimmy höll i träningen och tjejerna jobbade på bra. Jag var imponerad att Lina dök upp på en fysträning. Inte likt henne..;) Malva var med och sprang och hoppade. Hon sparkade lite på en boll. Vi hittade sedan en myshörna i ett av rummen och hon ropade på alla tjejerna att komma. Det var bara Elle som kom en liten stund, men hon vågade inte vara kvar så länge, för hon ville inte bli anklagad för att mygla. Sista halvtimmen blev det spel. Själv kunde jag inte hålla mig längre utan satte på mig skorna och skulle vara med lite. Då började Malva leta i våra väskor och påsar och hittade sina fodrade stövlar. Hon satte på sig dem och nöjde sig med det. Hon ville också vara med på planen, så jag eller Jimmy fick underhålla henne på sidan. Kul att spela, men svårt att ta det lugnt. Riktigt bra jobb av alla som tränade. Malva ville såklart inte missa duschen med tjejerna efteråt, fast hon inte gillar att duscha. Hon tog av sig alla kläder själv och jag hjälpte henne med blöjan. Det kom några tårar i duschen, men annars gick det bra. I bilen somnade hon efter några sekunder och sedan sov hon länge. Sedan var det en stolt tjej som berättade hur duktig hon hade varit på träningen. Får se om hon kommer vilja träna fotboll fler gånger?!?
 

Sjukstuga

I måndags fick Malva stanna hemma från förskolan, eftersom hon hade fler vattkoppor. Pappa kom hit och passade Malva, så att jag och Vide kunde åka på babysimmet. Det var dags att dyka. Bara små korta dyk. Tre dyk gjorde vi. Första gick jättebra, men han såg ganska förvånad ut. Andra och tredje svalde han lite vatten, men han blev inte ledsen. Efter badet var jag helt slut och kände mig frusen. När vi kom hem, så sov Malva och vi gick och lade oss. Det visade sig sedan att jag hade 39 graders feber. Jag började också få jätteont i halsen.
 
I tisdags mådde jag jättedåligt, som tur var så sov vi alla mycket hela dagen. Malva verkade inte ha sett sina blåsor, men hade råkat riva på de två hon hade i ansiktet, så de var inflammerade. Jag ringde till vårdcentralen och fick tid dagen efter. Vide var piggast, men fortfarande lite snuvig och hostig. Vi skulle egentligen på föräldrargrupp och därefter vaccination, men vi fick hoppa över det.
 
Varmchoklad var skönt för halsen. Synd för Malva att Vide välte ut hennes...
 
Igår hade jag nästan ingen feber, men halsen gjorde fortfarande väldigt ont. Vi kom till vårdcentralen och fick gå in en bakväg, eftersom Malva hade vattkoppor. Hon var inte alls sugen på att visa sin rygg och började gråta. Läkaren och sjuksköterskorna var väldigt snälla mot henne och frågade vad hon hette och hur gammal hon var, men hon sa inte ett ljud. De tittade i min hals och tyckte inte det såg bra ut. En rejäl halsfluss. Jag fick recept på penicillin och Malva någon kräm att smörja de inflammerade blåsorna. På kvällen började det kännas bättre. Skönt att kunna äta mat igen. Det har mest blivit dricka, yoghurt och kräm. Jimmy och Malva kom hem med fina blommor på kvällen.
 
 
Idag har vi varit ute en stund. Riktigt skönt med frisk luft. Vi var på två lekplatser och så var vi förbi och sa hej utanför Malvas förskola. Hon tycker nog det ska bli kul att få leka med kompisar igen! Hennes blåsor har torkat in och hon verkar inte få så många. Det två i ansiktet är fortfarande inflammerade, så vi får fortsätta smörja dem. Själv känner jag mig redan nästan bra igen. Det var länge sedan jag var så här sjuk. Tur att man inte är det ofta...
 

Vattkoppor?

Malva och Vide har båda varit väldigt förkylda i veckan.
 
Malva var på förskolan måndag, tisdag och onsdag och vi passade på att åka lite pulka efter att hon hade slutat.
 
I torsdags gick jag och Malva till bussen och åkte in till Parkmöllan för att bada. Malva lånade ett par armpuffar, som vi hittade där. Hon ville inte bara ha dem på, fast hon klarade av att ha huvudet ovanför ytan. Hon säkrade upp med badring också. Vi badade en timme, innan hon ville hem. Hon kändes lite frusen, så vi var inne och vände i bastun. På vägen hem gick vi via Möllan och Malva fick en clementin, som hon blev glad för. På hemvägen satt hon på mina axlar. Halvvägs hem så slutade hon svara på mina frågor och det började kännas väldigt tungt på mitt huvud. Hon sov hela vägen hem och det var verkligen mycket tyngre än när hon var vaken.
 
 
På kvällen var Jimmy på föräldrarmöte på förskolan. Jag och Malva överraskade honom med muffins när han kom hem. Malva älskade smeten, men smulade sedan bara sönder muffinsen när vi skulle äta.
 
 
I fredags var Malva varm och hade 38,5 graders feber. Hon drack lite till frukost och gick sedan själv och lade sig vid 10. Hon sov i tre timmar. Vi gick sedan till lekplatsen och hon fick gunga. När vi kom hem, så somnade hon i Jimmys famn och sov i två timmar.
 
I lördags var Malva bättre och var hon mormor och morfar hela dagen. Jag, Jimmy och Vide kom dit efter träningen. Vid 17-tiden var vi i Eslöv hos Ida och David. Petra kom också dit. Malte och Malva lekte, medan maten förbereddes. Vi åt tacos. Malte åt och åt och det verkade inte finnas något stopp. Till efterrätt bjöds det på glass, grädde, chokladsås, bananer och maränger. Riktigt gott. Efter glassen somnade Malva på några sekunder. Vi andra tittade på Melodifestivalen. Ganska bra startfält och svårtippat vem som skulle gå vidare, förutom Eric. Trevlig kväll!
 
 
Idag lämnade vi Malva i Hököpinge och åkte in till Boulebar. Jag och Emma N hamnade i samma lag. Första matchen blev jämn mot Elle och Olle, men tyvärr förlorade vi med 7-6. Nästa match vann vi mot Carror och Jessica med 8-5. Vi mötte sedan obesegrade Linda och Matilda. Vi tog ledningen med 4-0, men de vände det i en runda och det stod plötsligt 4-4. Vi gick sedan ifrån igen och vann den sista rundan med en poäng. 8-5 igen. Vi mötte Claudio, Emma L och Dastida i bronsmatchen och vann med fyra stenar kvar. I finalen vann Jimmy, Hallqvist och Sandra en jämn match mot Matilda och Linda. Dagen avslutades med god mat på Vapianos! Vi hämtade sedan Malva i Hököpinge och fick lite glass. Hemma vid blöjbytet så upptäckte vi några små prickar på Malvas lår och rygg. Det verkar inte klia, men det var ju drygt två veckor sedan vi träffade en tjej med vattkoppor på Kompassen. På Vide finns inga prickar, men han skyddas väl lite av amningen. Vi får se hur det utvecklas...
 

Vide 5 månader!

I måndags var vi på babysim igen och han är en riktig fisk. Nästa gång ska vi prova att dyka.
 
I tisdags skulle vi hem till en annan mamma i föräldrargruppen, men hennes barn var sjuka, så vi var här istället. Jag bakade bröd och bjöd på frukost. Vide sov och sov och kom upp och lekte en stund på slutet. Än så länge är det bara han som förflyttar sig, men de andra kommer nog snart efter.
 
I onsdags så fick Vide prova att åka pulka och gunga för första gången. Båda sakerna var hur kul som helst. Malva gillade det också och tyckte att hon knuffade jättehögt, fast gungan knappt rörde sig.
 
 
I fredags blev en lugn dag hemma, eftersom Malva inte var på topp. Vide firade sin månadsdag med lite gröt! Tiden går så fort!

Träning

I måndags började försäsongsträningen. Vi var många som var där, trots att vädret inte var det bästa. Jag och Linnea kom lite sent, eftersom det snöade och inte gick att köra så snabbt. Vi började med teknik. Passningar och driva med boll. Vi körde sedan engelska kvadraten och spel. Först på sjumannaplan och sedan på en halv sjumanna då vi delade planhalva med Hardebergas herrar. Det blev små ytor och det gällde att vara snabbtänkt. Bra första träning!
 
I onsdags var det andra träningen och vi var 12 stycken. Vi började med teknik. Passningar, volley, lår-volley, bröst-volley, nedtagningar och nick. Snabbafötter. Övertal-undertal. Löpningar med boll. Skott och till slut spel. Några sjuka, så vi blir förhoppningsvis fler i fortsättningen.
 
Igår var det dags för Jimmys första träning för året. Tiden var ändrad och förkortad till en timme. Vi körde larven, ta sig fram på rygg och sittups. Därefter fyra varv med grodhopp, knäböj, löpning, burpees och utfallssteg med en minuts vila mellan varven. Själv pausade jag ett varv, eftersom Vide var hungrig. Ändå var det riktigt jobbigt. Sista kvarten spelade vi match. Mitt lag började inte bra och jag kunde inte springa. Låren var fyllda med mjölksyra. Efter ett tag gick det bättre och vi vände och vann matchen.
 
Idag har jag mycket träningsvärk i framsida lår. Jag känner även av rumpa, mage och axlar. Skönt med träningsvärk även om jag tycker lite synd om mig själv också.

Trea i Nils Holgersson cupen

I söndags åkte vi till Skurup igen, för att spela slutspel. Vi hade samma lag som sist. Det var 12 lag kvar av 40 och vi var indelade i fyra grupper. Ettan i varje grupp gick till semifinal. Vår grupp såg på pappret lite enklare ut än vissa andra, men det ska ju spelas om det också.
 
I första matchen mötte vi IFK Malmö. Vi började inte bra alls. De vann mycket boll och hade bra inlägg på insparkarna. Efter en stund hittade Linnea mig och jag lyckades få in bollen mellan benen på målvakten. Det kändes som det skulle höja oss, men det gjorde inte det. IFK Malmö kvitterade när de nickade in en inspark. Lite senare kom en boll från andra hållet och samma spelare slog in 2-1 till dem. Vi hade några få chanser, men fick inte tll avsluten och förlorade med uddamålet. Riktigt tungt. Extra tråkigt när vi vet vad vi kan och inte alls kom upp till samma nivå som i torsdags.
 
Vi fick nu hoppas på att inte IFK Malmö skulle ta poäng av Uppåkra/Staffanstorp. Samtidigt fick inte Uppåkra/Staffanstorp vinna för stort. De tog ledningen direkt och utökade till 2-0. IFK Malmö reducerade. Uppåkra/Staffanstorp utökade till 3-1 och var nära att göra 4-1 i slutet. Det kändes som vi hade fått en andra chans och det "räckte" med att vinna med två mål. Vi visste att det skulle bli tufft, men inte omöjligt om vi spelade bra.
 
Vi började matchen riktigt bra och stressade dem till misstag. Hallqvist slog tidigt en inspark som Emma S skarvade vidare till mig och jag kunde slå in 1-0. Vi fortsatte att spela bra och tillät inte motståndarna att skapa något. Hallqvist slog ett till bra inlägg och jag slog bollen mot mål. Den rullade inte snabbt, men den gick in. Skönt vi hade nu 2-0. Vi skapade fler bra chanser och på en retur kom Carro upp och tryckte in 3-0 i bortre delen av målet. Uppåkra/Staffanstorp kom upp till två riktigt bra chanser under matchen. Först kom de tre mot Emma N och Sandra. Emma lyckades i sista stund bryta. Det andra blev ett friläge, där Sandra gjorde en underbar räddning. Hade de fått in en av de chanserna, så hade det kunnat bli ett spännande slut. Nu kändes det ganska lugnt. Den här vinsten kändes som en skön revansch efter första förlusten och vi var nu i semi.
 
I semifinalen mötte vi Borgeby FK, som hade slagit ut ett ungt LB07 och Södra Sandby IF. Borgeby hade spelat riktigt bra, men hade bara en avbytare. Vi började riktigt bra och Linda gjorde mål direkt. Hon stressade backen och vann bollen och tryckte in den. Härlig inställning och vilja! Tyvärr lyckades Borgeby kvittera direkt. En spelare fick med sig bollen lite turligt och kunde från nära håll göra 1-1. Borgeby hade sedan mycket boll och spelade runt den bra i backlinjen. Vi försvarade oss bra och jobbade hårt. När vi väl vann bollen så skapade vi flera fina chanser. Både Emma S och Amanda fick friläge, men deras målvakt kom snabbt ut och räddade. Borgeby tog ledningen, när vi inte kom upp och pressade. Skottet var hårt och välplacerat. Det dröjde tills det var kvar en minut, innan de gjorde 3-1 och det var avgjort. Jag tyckte ändå vi gjorde det riktigt bra och pressade ett div 1 lag.
 
I match om tredjepris mötte vi Skurups AIF 2. Vi bestämde oss för att vi skulle ta bronset och startade riktigt bra. Emma N slog en boll, som jag fick med mig och slog in. Vi hade bra kontroll på matchen. Alla jobbade för varandra och vi skapade flera bra chanser. Med några sekunder kvar så slog Hallqvist en inspark, som jag nickade in. 2-0 och bronset var vårt! Glädje!
 
 
Vi blev 3:a av 40 lag. Riktigt bra! Alla gör en bra insats, men extra plus till Sandra som gör flera grymma räddningar. Vi håller nollan i fyra av sju matcher! Alla jobbade verkligen för varandra. Det är kul att spela i Hardeberga/Harlösa!
 

Dömning och thai

I lördags dömde jag min första match sedan i maj. FC Rosengård - Helsingborgs IF p15. Jag hade Jilan och Rawa som AD. Det var ganska kallt och snöade lite, men spelet värmde. Det var högt tempo. Själv kändes det bra med tanke på hur länge sedan jag dömde. Helsingborg tog tidigt ledningen. Rosengård kvitterade i slutet av matchen. I andra halvlek så tog Rosengård ledningen, när Helsingborg gjorde ett självmål. Kul att blåsa i pipan igen!:)
 
Efter matchen träffade jag Malva, Vide och Jimmy på lekplatsen i Pildammsparken. Vi åkte sedan in till stan och träffade mamma, pappa och Mikael på Samsara. Vi åt asiatisk buffé. Riktigt gott. Malva åt en del mat, men det godaste var glassen. Det roligaste var att leka med de två flickorna som också var där. 2 och 3 år och barn till dem som jobbade.

Hejdå Fanny!

I fredags var jag, Malva och Vide på Kompassen. Det var Fannys sista dag. Vi kommer att sakna henne, men hon kommer säkert att trivas bra på sitt nya jobb. Malva säger ju alltid "åka FannyMajke", så hon får ändra på det. Fanny fick massa fina blommor och saker och hon bjöd på goda kakor med grädde och bär. Allt tog slut ganska snabbt. Lite mer kaos än vanligt, men Malva hann med att vara groda. Efter Kompassen gick vi till Mobilia. Vide skrek i en halvtimme där och hela vägen hem. Jag undrar hur Malva lyckades sova utan att vakna?!? Kvällen blev en lugn hemmakväll. Malva sjöng på sin nya favoritsång " Vi gratulerar" gång på gång på gång. Lika bra varje gång!

RSS 2.0