Vattkoppor?

Malva och Vide har båda varit väldigt förkylda i veckan.
 
Malva var på förskolan måndag, tisdag och onsdag och vi passade på att åka lite pulka efter att hon hade slutat.
 
I torsdags gick jag och Malva till bussen och åkte in till Parkmöllan för att bada. Malva lånade ett par armpuffar, som vi hittade där. Hon ville inte bara ha dem på, fast hon klarade av att ha huvudet ovanför ytan. Hon säkrade upp med badring också. Vi badade en timme, innan hon ville hem. Hon kändes lite frusen, så vi var inne och vände i bastun. På vägen hem gick vi via Möllan och Malva fick en clementin, som hon blev glad för. På hemvägen satt hon på mina axlar. Halvvägs hem så slutade hon svara på mina frågor och det började kännas väldigt tungt på mitt huvud. Hon sov hela vägen hem och det var verkligen mycket tyngre än när hon var vaken.
 
 
På kvällen var Jimmy på föräldrarmöte på förskolan. Jag och Malva överraskade honom med muffins när han kom hem. Malva älskade smeten, men smulade sedan bara sönder muffinsen när vi skulle äta.
 
 
I fredags var Malva varm och hade 38,5 graders feber. Hon drack lite till frukost och gick sedan själv och lade sig vid 10. Hon sov i tre timmar. Vi gick sedan till lekplatsen och hon fick gunga. När vi kom hem, så somnade hon i Jimmys famn och sov i två timmar.
 
I lördags var Malva bättre och var hon mormor och morfar hela dagen. Jag, Jimmy och Vide kom dit efter träningen. Vid 17-tiden var vi i Eslöv hos Ida och David. Petra kom också dit. Malte och Malva lekte, medan maten förbereddes. Vi åt tacos. Malte åt och åt och det verkade inte finnas något stopp. Till efterrätt bjöds det på glass, grädde, chokladsås, bananer och maränger. Riktigt gott. Efter glassen somnade Malva på några sekunder. Vi andra tittade på Melodifestivalen. Ganska bra startfält och svårtippat vem som skulle gå vidare, förutom Eric. Trevlig kväll!
 
 
Idag lämnade vi Malva i Hököpinge och åkte in till Boulebar. Jag och Emma N hamnade i samma lag. Första matchen blev jämn mot Elle och Olle, men tyvärr förlorade vi med 7-6. Nästa match vann vi mot Carror och Jessica med 8-5. Vi mötte sedan obesegrade Linda och Matilda. Vi tog ledningen med 4-0, men de vände det i en runda och det stod plötsligt 4-4. Vi gick sedan ifrån igen och vann den sista rundan med en poäng. 8-5 igen. Vi mötte Claudio, Emma L och Dastida i bronsmatchen och vann med fyra stenar kvar. I finalen vann Jimmy, Hallqvist och Sandra en jämn match mot Matilda och Linda. Dagen avslutades med god mat på Vapianos! Vi hämtade sedan Malva i Hököpinge och fick lite glass. Hemma vid blöjbytet så upptäckte vi några små prickar på Malvas lår och rygg. Det verkar inte klia, men det var ju drygt två veckor sedan vi träffade en tjej med vattkoppor på Kompassen. På Vide finns inga prickar, men han skyddas väl lite av amningen. Vi får se hur det utvecklas...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0