Helg

I lördags kom familjen Hopp på besök. Erik var lite blyg när han kom och Lova sov och sov och sov. Efterhand lekte Malva och Erik bra, förutom att Malva ibland blev lite sur och ledsen när hon inte ville låna ut sina saker. Vi åt fläskpannkaka.
 
Jag var sedan i Bunkeflostrand och dömde Futsal. p9 spelade och vi dömde själva. Ganska lugnt, även om det är svårt att se alla linjerna. Matcherna spelades "utan resultat", men det firades ändå som om det var VM-final vid vissa mål och slutsignaler.
 
På kvällen var vi på Williams 14-årskalas. Det bjöds på taco och sedan "prinstårta". Malva fick sitta på barnbordet och var stolt. Hon underhöll dem mycket och ibland undrade vi på vuxenbordet, vad som var så väldigt kul vid det andra bordet. Marina och Vide trillade i golvet när en plaststol gick sönder och lite senare hände samma sak med Bengt-Arne. Ingen kom till skada, men det såg lite otäckt ut. Roligt kalas och William och Jennifer har fått väldigt fina rum.
 
 
I söndags skulle vi egentligen till Eslöv och hälsa på Ida, David och Malte, men sjukdom ställde in det. Istället tog vi det lugnt hemma och åkte sedan till Sandby för att träffa mina föräldrar på eftermiddagen. Det blev lax och efteråt toscakaka.
 
Vide äter större och större portioner gröt och har nu också smakat ärtor och broccoli.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0