Stolt tjej!

I onsdags var Malvas första dag på förskolan. Hon var hur glad som helst och sprang direkt in för att leka. Jag städade och fixade hemma, innan vi gick tillbaka för att hämta henne igen. På vägen hem så gick Malva hela vägen hem för första gången. Det tog 1 timme och en kvart. Det går lite framåt och lite bakåt och så hittar hon mycket att leka med och titta på. Riktigt skönt väder, så det var skönt att vara ute.
 
I torsdags träffades mammagruppen hemma hos en av mammorna i Vellinge. Alla barnen hade växt mycket över julen och de börjar bli stora nu. Vide var glad och låg mest på golvet och rullade runt.
 
På kvällen var det dags för träning. Jag hämtade upp Elle och Olle på vägen. Vi var 21 spelare och spelade med tre lag. Mitt lag fick igång riktigt bra spel. Det var både den jobbigaste och roligaste träningen på länge. Jag var inte hemma förrän klockan elva, så då var jag ganska trött.
 
I fredags var Jimmy hemma från jobbet, eftersom han jobbade i tisdags. Jimmy och Malva var ute i ovädret på förmiddagen. Malva cyklade med sin balanscykel till lekplatsen. Själv var jag hemma och lagade paj. Malena, Tage och Tova dök upp klockan 12. Malva var snäll mot de små. Det känns betydligt jobbigare att ha två små, framförallt när man är själv hemma på dagarna. Det gäller att få dem sova samtidigt, så man hinner göra något.
 
På kvällen körde jag och Malva till badet. Hon var glad och lekte lite med en flicka som skulle fylla fyra. Malva ville köpa armpuffar, som flickan hade. Jag tror hon klarar att använda sådana nu, för i somras var hon för liten. Vi hade hur kul som helst och plötsligt säger Malva bajs. Vi går in till toaletten. Efter att hon har suttit en stund så händer det. Hon gör sitt första toalettbesök och är hur stolt som helst. När vi kommer ut till badet igen, så säger hon högt "bajsat toaletten". Själv blev jag också stolt över henne, så vi får hoppas hon kan säga till när hon vill kissa också.:)
 
Trötta killar en dag i veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0