Vide 4 månader!

I lördags kom Ida, David och Malte och hälsade på. Malte var lite blyg i början och Malva kom oftast på att allt Malte skulle leka med ville hon också ha, men i slutet lekte de riktigt bra. Roligast var nog legot eller att busa med Vide. Jag bjöd på risotto, som verkade uppskattat speciellt hos Malte.
 
 
Vi åkte sedan en runda och tittade på tv. Det lutar åt att vi ska köpa vår första tv snart.:) 55 eller 60 tum. Vi köpte sedan en orkidée och körde till Hököpinge för att tacka Inga och Peter för julklappen. Vi var sedan hos Marianne och Bosse och bjöds på god mat.
 
I söndags åkte vi till Sandby mitt på dagen. Malva stannade där, medan vi andra åkte vidare till Harlösa. Vide skötte sig bra, så både jag och Jimmy var med och spelade. Vi började med teknik, pass och skott på uppvärmningen och spelade sedan resten. Tre lag med en eller inga avbytare. Sju minuter var varje match. Mitt lag spelade stundtals bra, men slarvade ibland och släppte då in en del mål. 16 stycken spelare, så det var bra för att fortfarande vara mitt i julledigheten. Vi åt lasagne och chokladpuddig med frukt och grädde i Sandby innan vi åkte vidare hem.
 
Igår var Jimmys första jobbdag på länge. Vi andra passade på att var mycket ute. Det var kallt, men nästan vindstilla. Det var många barn ute, så Malva fick leka av sig. Hon kan nästan cykla själv på trehjulingen och hon klarar av att gå framåt med balanscykeln. Det blir nog mer fart till våren.
 
 
Idag jobbade Jimmy också och det hade varit lugnt och skönt på jobbet. Vi var ute på förmiddagen och var en stund på lekplatsen. Vide blir idag 4 månader och firade det med att smaka på morot. Det såg ut att vara sådär gott. Malva ville också smaka, men åt inte upp det lilla hon fick. Malva åt sedan upp sin pepparkaka hon hade gjort på förskolan. Först glasyren och alla minimarshmallows och sist pepparkakan, som också jag och Jimmy fick smaka på.
 
 
Vide vänder sig fram och tillbaka och lyckas ta sig fram som en larv när han hittar fäste på golvet. Han har också börjat greppa saker själv och allt åker såklart in i munnen. Kvällen avslutades med bad. Det skulle egentligen ha varit med båda barnen, men Vide somnade precis innan, så han får ta ett bad imorgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0