Långledigt

Malva har varit ledig från förskolan på torsdagar och fredagar, men från och med nästa vecka är det måndag och fredag som gäller igen. I torsdags var vi inne och fixade på förmiddagen. Malva är duktig på att hjälpa till att plocka undan när man ber henne. Får se hur länge det varar. På eftermiddagen var vi ute i det härliga vädret. Malva cyklade till dammen och vi gick tillbaka. Vi träffade många ute och Malva passade på att leka lite överallt.
 
Igår körde vi in till Kompassen. Det var full rulle på Malva och Vide hänger på. Malva målade, lekte med lera, busade med alla barnen och gjorde ett armband. Efteråt gick vi till Möllan och köpte frukt. Sedan var vi på Mobilia och tittade på skor. Malva ville ha alla med glitter, men nästan alla var från storlek 25 och hon hade fortfarande 22. Vi köpte ett par färgglada stövlar. Sedan var vi inne på Stadium en stund. Jag fyndade ett par nya benskydd. Vi skulle sedan snabbt in och köpa några saker på Willys, men fastnade vid en provsmakning. Ris och kyckling med sås. Jag tänkte att Malva kunde smaka av mig, men hon ville ha en egen och det tog nog en kvart att äta upp. Gott var det och Malva ville att vi skulle laga det hemma. Receptet finns på willys.se, så får väl göra det till henne. På kvällen åkte vi en stund till Marianne och Bosse. Sandra, Johan, Ebba och Thea var där. Det blev kaos. Barnen sprang omkring och skrek, hoppade i sängen och busade. Det var bara lugnt när de fick hallon och kakor. Till slut lugnade det ner sig. Ebba somnade med iPaden i sängen och Thea och Malva hade soffmys. När vi skulle hem var Malva övertrött och tårarna sprutade över Ebba. Det var något som blev fel, när hon såg att hon sov. Hon grät och grät och det slutade först i bilen när hon somnade direkt.
 
 
Imorse var vi som vanligt uppe tidigt. Vide vid fem och Malva sex. Själv sov jag mellan 6-7. Sedan bakade jag och Malva scons och gjorde banansmoothie. Hon blir så stolt när hon får hjälpa till. Sconsen smakade hon knappt på, men drickan var god. Vide äter allt han får. På morgonen gjorde Jimmy en flaska välling till honom och den sög han snabbt i sig. Han ställer sig upp mot allt och går gärna omkring när man håller honom i händerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0