Södra Sandby/Veberöd - HBK/HIF u

I tisdags spelade u-laget derby mot Sandby/Veberöd. De hade ett väldigt ungt lag, men vi visste att de var spelskickliga. Det var storm och regn. Vi ställde upp med Julle - Eve, Johanna, Carro Å - Lindell, Matilda, Jessica, Sanna - Lotta - Emma S, jag. Linnea började på bänken och Hallqvist kom senare.
 
Vi började i väldigt mycket medvind och tog direkt tag i matchen. Hemmalaget hade svårt att komma upp på vår planhalva. Matilda gjorde första målet, då Emma S hittade henne med en boll snett bakåt. Emma tryckte själv dit 2-0 efter de inte lyckats rensa undan bollen. Vi skapade mycket chanser, men missade många. De gjorde några byten och stack emellan med några kontringar, men Julle och backlinjen var bra med. Jessica fångade sedan upp en inspark och dundrade in 3-0 till oss. Vi pressade på för fler mål, men lyckades inte sätta fler. 3-0 kändes i underkant med vårt spel och den vinden i ryggen.
 
Det kändes lite osäkert inför andra, men vinden mojnade, så vi hade inte så mycket motvind. Linnea kom in på vänsteryttermittfält. Vi fortsatte att föra matchen, men det dröjde lite innan vi fick in något mål. Hallqvist hoppade in efter 10-15 minuter och då lossnade det. Jessica spelade fram mig och jag sköt ett skott rakt på mål, men målvakten fick inte undan bollen. Matilda spelade fram Hallqvist som snyggt gjorde mål. Jessica spelade också fram Hallqvist utifrån kanten och Hallqvist var kylig framför mål. Vi hade flera skott i ribban och stolpen, men man kan ju inte sätta allt. Sista halvtimmen, så hade Lindell show på kanten. Hon hittade in till mig två gånger. En gång gjorde jag mål själv och en gång spelade jag till Lotta som enkelt slog in bollen i mål. Lindell spelade även fram Linnea till ett och Lotta till ett. I slutet av matchen lyckades hon även själv göra ett, efter att Hallqvist slagit en fin boll. Lindell rundade målvakten och slog in bollen vid första stolpen. Sista målet gjorde Lotta på en hörna slagen av Jessica. Många målskyttar och Lotta gjorde flest med tre. Julle hade en lugn andra halvlek och hade bra hjälp av Johanna som styrde som mittback.
 
Min lilla hejarklacksledare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0