Namngivningskalas

Nu var det ett tag sedan jag skrev. 19 mars tog vi tåget till Stockholm. Vi hade egen kupé med mina föräldrar. Tågresan gick smidigt och skönt för barnen och oss att sitta för oss själva. På kvällen åt vi lasagne.
 
På söndagen höll vi oss borta med barnen och var på en lekplats medan Anneli, Oskar och min pappa förberedde för namngivningskalaset. Så mycket gott som sedan var framdukat. Det kom mycket folk. Släkt och kompisar. Malva var ganska uppspelt. Kul att träffa flera av Annelis kompisar och roligt att Charlotte och Signe kom. Både Malva och Vide var snälla mot Signe. Meja fick mycket presenter, fast hon inte hade önskat sig mycket. Mycket med fårtema. Själva gav vi bort en monsterryggsäck. Jimmy åkte hem när kalaset närmade sig slutet. Vi andra var ganska trötta på kvällen och åt färdiglagad mat. Meja skötte sig strålande på kalaset och verkade nöjd med uppmärksamheten.
 
På måndagen gick vi till 4H-gården med lekplats som vi har varit på tidigare. Vide sov mycket och Malva gick jättelångt. Vi var en stund på lekplatsen och fikade sedan inne i huset. På eftermiddagen tog jag och barnen tåget till Malmö. Vide somnade när det var 1,5 timme kvar och Malva var vaken hela tiden. Själv var jag helt slut och hade behövt lite sömn. Malva under höll sig med att prata med en berusad man. Flera gånger vände hon sig till mig och sa att han var konstig. Det hela slutade med att Malva sköt is på honom och att han blev avslängd i Lund.
 

Kommentarer
Postat av: Agnetha

Så fina bilder från namngivningen. Det var trevligt. Tänk så många glada barn och vuxna på en gång i samma lägenhet.!:-)

2016-04-09 @ 08:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0