Dömning och influensa

Förra onsdagen dömde jag FC Rosengård mot Helsingborgs IF p15. Matchen spelades i bra tempo och kul men annorlunda att döma tjejer mot killar. Spelet blir inte riktigt som vanligt. Det gäller att vara på tå för det går snabbt. Damerna vann matchen med 2-0, efter två mål i andra halvleken. Åsa och Elif var AD.
 
I slutet av veckan började jag känna av mig hals. På torsdagen var vi på Ikea och tittade på säng till Vide. Först åt vi. Alla gillade maten. Vide ville ha en citron till efterrätt, men han trodde nog det var något godare som låg på min och Jimmys tallrik för vi fick ganska snabbt tillbaka dem. Malva var sedan i leklandet. Hon är modig som vill vara det helt själv. Hon ville först att Vide skulle vara med, men han var för liten. 3-12 år var det som gällde och då fick hon vara själv.
 
 
På fredagen blev det taco och tidig läggdags, eftersom jag kände mig varm efter jobbet.
 
På lördagen tog vi det lugnt och kollade på Melodifestivalen på kvällen med Petra. Lite otippat, men de två jag gillade bäst gick till final. Vi åt hemmagjorda hamburgare med pommes.
 
På söndagen kände jag mig inte så bra, men vi åkte en runda och tittade på husbilar och husvagnar med Marianne och Bosse. Efteråt blev det fika hos Margit. Roligt att träffa henne.
 
I veckan har jag varit fortsatt förkyld, men nu är febern borta i alla fall. Helt stopp i näsan. Snart ska jag börja träna igen. Först underarmen och nu detta. Hoppas jag inte har tappat allt. Bara tre jobbdagar kvar. Sedan drygt två veckor ledigt!:) Vide fortsätter sin trots och svarar nä på allt. Han gillar inte sovmorgon och sover gärna på golvet. Vi har haft några mysiga förmiddagar, då barnen börjar 11 på förskolan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0