Söndagsutflykt!

I söndags tog vi bussen in till Malmö. Vi hyrde trampbåt vid kanalen och började trampa mot Slottsparken. Från början satt barnen helt stilla och tittade på ankor och vinkade till folk. Mysigt! Plötsligt började det regna och Malva ville hem. Det slutade ganska snart, men då hade Vide fått myror i brallan. Han satt sedan inte still en sekund, så jag fick sitta med honom där fram och Malva "trampade" med Jimmy. Vi gick sedan till Margit. Vide somnade och Malva lekte på lekplatsen på gården. Vi åt sedan kåldolmar hos Margit. Väldigt gott, men barnen åt inte mycket. Malva satte sig i vagnen och sov en stund. Till efterrätt blev det prinsesstårta och bullar. Nu gick det hur bra som helst att äta flera portioner. Alltid lika roligt att hälsa på Margit. Vi får snart bjuda hem henne till oss.
 
 
Jag har också hunnit med att döma Växjö DFF - Kungsbacka DFF. En ganska blöt plan efter mycket regnande. Hemmalaget vann med 3-0.
 
Två dagar har jag tränat crossfit. I måndags maxlyft i frontsquat och backsquat, där jag tog 57,5 kg och 60 kg. Det kändes som jag hade kunnat klara lite till i backsquat, men jag fick ont av stången där den tryckte på ryggraden. Woden var 150 stycken wallballshots. Min tid blev 8:34. Väldigt, väldigt jobbigt, fast jag bara hade 4 kg. Igår var woden 10 burpees och 200 meter löpning x 10. Mellan varje varv fick man vila 1 minut. Väldigt bra träning för konditionen! Jag klarade det på 22:29.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0