Separationsångest

Förra torsdagen var det sista träningen inför sommaren. Vi var ganska många som tränade i Harlösa. Härligt väder, som vi varit bortskämda med ett tag. Det blev inlägg och avslut och en del spel. Det såg bra ut inför lördagen, men tyvärr blev det bara 3-3 mot Stehag.
 
På lördagen var jag i Kungsbacka och dömde. Kungsbacka DFF - QBIK. Det blev en jämn match som slutade 1-0 till hemmalaget. Lite svalare och helt perfekt för fotboll.
 
På söndagen hade Malva avslutning på Knopparna. Vi gick ner till Skryllesjön. Barnen tittade på grodor och Malva och Astrid klättrade på klipporna. Malva i långklänning. Nästa gång får hon ha bättre kläder, om hon ska klättra. Det var tema fruktsallad, så Malva och Vide åt med god aptit. De avslutade med sånger och fick ett knopp-märke. Efteråt var vi en stund på naturlekplatsen. På eftermiddagen var vi i Sandby. Anneli, Oskar och Meja var också där.
 
Den här veckan har jag jobbat eftermiddag/kväll. Det har blivit lite mys med barnen på förmiddagarna. På måndagen ville Vide cykla till förskolan. Själv kände jag inte riktigt att jag hade tid att hjälpa honom med trehjulingen hela vägen dit, även om han cyklar lite själv. Jag satte honom i vagnen och han skrek hela vägen till förskolan. Han ville inte in och ville inte släppa mig. På tisdagen var det likadant. Han fick cykla från bilen till förskolan och ville sedan inte gå av cykeln. Jag fick lämna en skrikandes Vide igen. Malva springer in för att leka med kompisarna.
 
 
På onsdagen hade jag tagit ledigt och jag och barnen tog bussen in till kompassen. Malva gjorde halsband och Vide satte knoppar på en bräda. Malva hittade sedan en kompis, som hon lekte länge med. Vide var blyg och ville helst vara nära mig. På sångstunden fick Malva vara groda, kanin och välja färg på ballongen. Vide gömde sig hos mig och ville inte göra något. Jag följde honom fram, så att han kunde titta på en kanin.
 
På kvällen dömde jag DM-kvartsfinal. FC Rosengård - Södra Sandby/Veberöd. Jag trodde det skulle bli jämnt, men Rosengård ställde upp med F17. Bortalaget gjorde tre mål i varje halvlek och vann med 6-0.
 
I torsdags var vi uppe tidigt och gick ut för att plocka fläderblommor. Malva hjälpte mig att göra fläderblomssaft. Det var midsommarfest på förskolan. Malva hade längtat och satte direkt på sig sin krans. Vide ville inte gå in. Allt var fel. Han ville inte ha krans och inte äta fruktsallad.
 
 
Igår fick Vide helt bestämma sin morgon. Han valde en klänning med rosor och tog med sig sin snutteko till förskolan. Allt var bra tills jag skulle lämna, då ville han inte alls längre. Jag hoppas det löser sig nästa vecka, men annars har vi snart sommarlov och kan vara hemma och vila upp oss. Han är alltid lite ledsen på morgonen när Jimmy åker eller när han ser att Jimmy inte är hemma. Appa, appa säger han med gråten i halsen. I onsdags blev han också ledsen när bussen åkte iväg. Han hade inte alls tänkt stiga av den.
 
Traktorer tillhör Vides favoriter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0