Dömning och grillning

Det fina vädret fortsätter. I torsdags köpte vi en "ny" cykel till Malva. Hon verkade så nöjd när hon fick se den. Rosa, vit och guld. 14 tum. Det gick bra att cykla. Hon har aldrig trillat med sin lilla cykel, men nu nådde hon inte alls ner, så det var inte så lätt att stanna. Hon får växa till sig lite. Det blev två nya solstolar och ett nytt pass till mig också, innan vi åkte hem.
 
 
I fredags grillade vi en hel kyckling. Det tog lite tid, men det blev bra. Malva hade önskat potatikroketter till, så det fick det bli till.
 
 
På lördagen var Jimmy med barnen på Camp Eld i Skrylle. Det verkade ha varit ett lyckat läger med alla tre knoppgrupperna. Själv tog jag tåget till Mölndal för att döma Hovås Billdal - Sirius. Jag blev hämtad av mina två AD på tågstationen. Det var två topplag som möttes och hemmalaget vann med 1-0 efter mål i första halvlek. Skönt att åka tåg hem och bara kunna slappna av.
 
I söndags var det riktigt härligt väder. Jag var ute med barnen, som lekte med grannarna. Så kul de har tillsammans och det brukar alltid vara någon ute som vill leka. Vi tog sedan en runda i Tygelsjö. Vide sov i vagnen och Malva körde springcykel. Senare på eftermiddagen kom Emil, Maria, Stella och Alice. Vi åt grillat och glass till efterrätt. De lekte bra, men alla ville ha klänningar och finskor, så alla var inte nöjda när de inte fick ha dem som fanns på sig. Så lugna deras barn känns jämfört med speciellt Vide. Honom får man än så länge ha stenkoll på. Det händer alltid något!
 
 
Igår var det dags var dömning igen. F19 FC Rosengård - Kungsbacka. Det var bra tempo och många har riktigt bra teknik. Mycket passningar. Matchen slutade 3-1 till hemmalaget. Elif var AD1 och en helt ny domare AD2. Kul och hoppas hon fortsätter. Väldigt duktig för att vara så ung och ha sin första match! Det lovar gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0