Härlig frivecka!

Förra lördagen var vi på 12-årskalas hos Jennifer. Själv kom jag lite senare, eftersom jag hade jobbat. Det var en riktigt fin kväll och vi satt ute och åt grillad korv med tillbehör. Vide och Malva åt mest bollar (potatiskroketter). Malva tog sedan ett topp med Jennifer och Elin. Så stor hon kände sig när hon fick vara med dem hela kvällen. Det bjöds på god fika efter maten och sedan godis och dricka. Jennifer fick gokart av oss, så snart ska vi till Lockarp och köra.:)
 
 
I söndags fortsatte det fina vädret. Vi åkte till Bunkeflostrand igen efter jobbet. Den här gången tog även jag och Vide ett dopp. 26 grader i vattnet, så det var riktigt skönt. Efteråt hämtade vi pizza och åt hemma. Riktigt smaskigt. Både Malva och Vide åt mycket. Malva som annars inte äter svamp, har inget emot att äta dem på pizzan. Inte heller helt fel att gå på pizzerian när man får en klubba...;)
 
På måndagen var jag och barnen i Eslöv och hälsade på Ida, Malte och Tore. Vi var på lekplats, lekte med vatten i trädgården och åt grillad korv. En härlig dag, men barnen var lite gnälliga. Vide var lite hårdhänt mot Malte och alla ville ha samma bollar. Idas föräldrar kom förbi. Det var ett tag sedan sist, så roligt att träffa dem. 
 
På tisdagen var jag först på crossfitträning på dagen och sedan fotbollsträning på kvällen. Kul både och skönt att ta i lite igen. På crossfiten var woden 5 pullups, 10 pushups och 15 squats. Så många varv som möjligt på 20 min. Jag kände av armarna och bröstet efteråt. Fotbollsträningen började med kvadraten och sedan nummerpassning med långa och korta. Vi körde inläggsövning med avslut från båda hållen. Träningen avslutades med Helge. Jag och Carro K vann. Det blev en lång duell mot Tilda och Linnea. Alltid kul att vinna!:)
 
På onsdagen var jag på crossfiten igen. Den här gången var det en 40 min wod i team. Båda sprang 400 meter löpning, 40 wallballshot, 40 boxjumps 50 cm och 8x5 m handstand walk. Vi gick runt en låda istället med fötterna på lådan. Det låter kanske lätt, men det var den absolut jobbigaste övningen. Vi hann nästan fem varv. Det saknades bara 5 varv runt lådan. Sedan var vi rikigt trötta! 
 
På torsdagen vilade jag helt från träning. Jag var hemma och planterade om växter och fixade i trädgården. Jimmy var på boulebar på kvällen.
 
På fredagen var jag och barnen ute på förmiddagen och hälsade på hos Malcolm. Malva och Malcolm byggde med lego, hoppade studsmatta och gungade. Vide skrämde Selma lite, även om han försökte vara snäll. På eftermiddagen åkte vi till Sandby. Barnen skulle bli passade där, eftersom jag skulle till Kungsbacka för att döma fotboll. Jimmy skulle till Stockholm över helge på inflyttningsfest hos Lasse. Själv undrade jag om det inte var Eurovision som hägrade?!?;) Min match var ett derby mellan Kungsbacka DFF och Hovås Billdal. Det var perfekta förutsättningar för fotboll, men lagom till matchen började så började det blåsa kallt. Matchen blev 1-1 och det var många snabba spelväningar speciellt i andra halvlek. Barnen hade haft det bra i Sandby. Själv sov jag sedan där. Mycket sömn blev det inte då Vide trodde vi skulle gå upp 5.15. Även Malva kom upp en stund senare. Själv fick jag sova en stund till då mamma var snäll och tog hand om barnen.
 
På hemvägen köpte vi en skohylla på Xxxlutz. Vi gick också förbi loppisen på parkeringen. Jag hittade ett par gummistövlar till Malva och hon själv hittade tre klänningar och två par finskor. Ett par riktiga klackskor och en riktig prinsessklänning. Snacka om att jag hade en nöjd tjej med mig hem!
 
 
På eftermiddagen var jag fjärdedomare i matchen mellan FC Rosengård och Vittsjö GIK. Hemmalaget vann med 4-1. Kul att döma med Pernilla och Camilla. Pappa passade barnen och det verkade ha gått bra. De hade sovit båda två under en del av tiden, så skönt för honom. På kvällen somnade Vide vid 20 och sedan hade jag och Malva tjejmys. Vi åt lite godis, drack äppeljuice och tittade på Eurovision. Frans var bra och jag tyckte inte rätt låt vann. Hellre Australien! 
 
Söndagen avslutades med match och seger mot Lunds BK med 2-0! Gött!
 
Stenkil har precis gjort 2-0

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0