Sommarvärme!

Två veckor med mestadels jobb.
 
 
Två matcher har vi hunnit spela. Tyvärr har vi en bit kvar till att allt ska fungera som vi vill. Förlust 2-0 mot BK Olympic. Riktigt kallt och en ganska blöt plan. Jag tycker vi är värda poäng och trycker på i slutet, men då avgör de istället i slutminuterna. I onsdags kväll var det bättre förhållanden. Vi spelade också mycket bättre. Tyvärr gör Österlen 1-0 på en frispark i första halvlek. Vi skapar många bra chanser framför allt i andra halvlek. Emma Nilsson slår flera riktigt bra hörnor och frisparkar, men vi har inte marginalerna på vår sida. Emma Lindell frispelar mig, men jag lyckas inte runda målvakten. Österlen har också flera vassa målchanser, men Lotta göra några grymma räddningar. De lyckas göra 2-0 och i slutet sitter även 3-0. De här två matcherna är två matcher jag tycker vi ska vinna, men det är bara att kämpa på så vänder det snart!
 
I lördag gick hela dagen åt till dömning i Kalmar. Härligt vårväder och en match mellan ettan och tvåan i tabellen. IFK Kalmar - IK Sirius FK. Det slutade 0-0, men var bra tempo i matchen med två bra målvakter.
 
På söndagen var jag med barnen i Skrylle. Min mamma följde också med. Knopparna hade tema gräs. Det hade regnat lite på förmiddagen, så jag blev väldigt varm i mina regnkläder. Det visade sig bli en underbar förmiddag i skogen. Så härligt grönt och Vide och Malva verkar njuta av naturen. 
 
 
Den här veckan har vi fått det riktigt fint i trädgården. Vi beställde nästan 8 ton kompostjord i fredags och nu har vi kört ut det i rabatten och planterat en massa växter. Ett stort tack till min pappa, eftersom jag mest har varit på jobbet. Vide har haft en träd sedan länge och nu har även Malva fått sina blommor. Jag får lägga upp några bilder, när det börjar växa till sig.
 
I torsdags var vi på tivoli efter mitt jobb. Riktigt härligt väder och vi gick runt och tittade på vad det fanns att åka. Först tänkte vi mest att bara Malva skulle åka, men Vide ville sitta i en bil. Jag åkte med på den snurrande karusellen, men det var inte en chans att Vide hade tänkt klättra ur. Han satt klistrad vid ratten och ville inte kliva av när karusellen stannade. Malva flög flygplan, men det var lite läskigt att lyfta. Jag åkte en liten bergodalbana med båda barnen. Malva tyckte det blev trångt och Vide tyckte nog det gick lite fort, för han höll i sig hårt. Malva provade bungystudsmattor och hoppade högt. Allt Malva gjorde ville Vide prova, så det han bli några tårar innan han fick åka brandbil. En riktigt härlig eftermiddag, som avslutades med grillning hemma!
 
 
 
Värmen verkar stanna över helgen, men jag hoppas den fortsätter en bit in i nästa vecka så att jag också kan njuta av den.:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0