Hösten har kommit!

Livet rullar på. Mycket jobb och dömning och barnen är på förskolan. Jag har hunnit med att träna lite crossfit på dagarna. Malva har sina aktiviteter. Boll och lek på tisdagar, gymnastik på onsdagar, simning på fredagar och knytte varannan söndag. Till våren så får hon välja mellan boll och lek och gymnastik. Hon verkar gilla allt, men det blir för mycket. Vide hänger med på allt! Knytte älskar båda barnen. Vi kommer ut i alla väder och Malva har träffa sin favorit Astrid. I söndags var vi på naturlekplatsen i Skrylle. Barnen älskar att pyssla. Rita, pärla och leka med lera. Jag har skördat både vindruvor och tomater, tomater och tomater. Gott och roligt!
 
 
Anneli, Oskar och Meja var och hälsade på i helgen. Vi var hos mina föräldrar allihop i lördags. Mikael och Annica kom också. Roligt att träffa alla. Meja har blivit så stor. Hon älskade Malvas Elsa-mobil och blev jättearg när någon försökte ta den ifrån henne. Vide fick ett fiskespel i present och det var en uppskattad födelsedagspresent. Malva och Vide fiskade länge och har fortsatt hemma. Väldigt enkelt, där man använder en magnet för att fånga fiskarna på kroken.
 
 
Förra helgen var Malva och Vide på casting för Brio. Vide ville inte bli någon modell och lekte helst med leksakerna utanför ljuset. Malva gjorde allt de sa, men det var inte lätt att se glad ut när hon var så koncentrerad på uppgifterna. Vi får reda på om de får vara med i Brios leksakskatalog nästa vecka tror jag. Kul att se hur det gick till! Efteråt så träffade vi Margit och åt på Tre vänner. Sedan var vi hemma hos Margit och åt äppelkaka med vaniljsås. Väldigt gott både och!
 
Det har blivit mycket dömning i slutet och nu börjar vädret kännas av. Förra helgen var jag i Karlstad och i fredags dömde jag i Uppsala. Det är väldigt roligt, men det tar mycket tid! Jag har fortfarande tre matcher kvar. Det har varit en lång säsong, så nu hoppar jag över futsal. Kanske kan träna lite med laget istället!:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0