Oktober

Förra friveckan inledde jag och barnen på Jump. De hade morgonhopp för föräldrar med barn 0-5 år kl 9-10. Barnen älskade det och det var hur många barn som helst. Det var nästan fullt. Malva och Vide var helt svettiga och även jag. Vi provade alla studsmattor och barnen åkte även en liten rutschkana, hängde i rep och gick balansgång. Jättehärligt att kunna studsa och göra volt ut i skumkuddarna. Första gången jag provade det, så blev Vide jätteledsen. Han trodde att jag försvann. Sedan hoppade även han ut i kuddarna. Malva lyckades göra en halv volt och var hur modig som helst. Efter en timme ville Vide inte gå ut, men till slut fick jag med mig båda barnen till en god frukost!
 
 
På kvällen påbörjade vi våra två pumpor. En glad och en ledsen på Malvas begäran. Tyvärr är de lite för små för att skära med kniv, så de blev lite uttråkade. Dagen efter gjorde jag klart pumpa nummer två.
 
 
På onsdag, torsdag och fredag så var jag på utbildning på jobbet, men jag hann med att gå på simskola med Malva. De hade haft invigning av duschrummet, så de bjöd på frukt. Vide och Malva hade svårt att slita sig från fruktbordet. Vi har fått en fisk och en badkruka till barn, men med lite bus kan man lura i honom. På fredag kväll kom Petra. Vi åt gott och tittade på Idol. Det var ett tag sedan vi sågs, så det var på tiden!
 
 
På lördagen var jag i Uppsala och dömde. Sirius - Holmalund två lag som bara hade placering att spela för. Vi var ett helt tjejteam. Första gången för mig i Elitettan, så det var roligt. Vi körde med headset. Även det första gången för mig som domare. Svårt att prata samtidigt som man dömer, men det går nog att träna in. Det är en stor fördel att snabbt och enkelt kunna kommunicera.
 
På söndagen var det Knytte i riktigt härligt väder. Det var tema löv i Skytteskogen. Malva samlade löv och lite annat och vi hjälptes åt att göra en hösttavla. Många barn och vuxna var där. Hösten är underbar i det vädret. Vi träffade en massa får. Barnen var både rädda och nyfikna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0