Vide 2 år!

Vår lilla söta, busiga kille fyllde 2 år i veckan. Så stor och duktig han har blivit. Han vill göra allt som Malva kan och lär sig snabbt. Talet kommer mer och mer. Han älskar att springa och busa, bollar, hoppa studsmatta och traktorer. Han är riktigt snabb och skjuter hårda vänsterskott. Ingen blöja sedan i början av augusti och han kan inte ens säga kissa och bajsa. Ibland blir det ba när han ska kissa och ki när han ska bajsa, men huvudsaken är att man hinner till toaletten. Inte många olyckor nu för tiden. Vi firade honom med två kalas.
 
 
Ett för barnfamiljer för två veckor sedan. Tyvärr "blåste" hoppborgen vi hade hyrt bort eller det blev inställt. Mest Malva som var ledsen över det. Det kom flera familjer. Vi grillade korv och barnen lekte inne och ute. Till efterrätt blev det glass, grädde och fruktsallad. Vide fick flera traktorer, kritor och papper. Han testade direkt att det gick att gräva med skopan i rabatten. Kalaset gick bra och alla verkade nöjda. Efter kalaset hälsade vi på hos några kompisar som flyttat till Tygelsjö och gick sedan till fågellekplatsen.
 
 
På måndagen fick vi hem en studsmatta, som jag hade beställt dagen innan. Det blev en present till båda. Det tog ganska lång tid att få ihop den och inte gick det snabbare av att ha två barn som drog i allt och gärna ville prova att hoppa innan allt var klart.
 
 
Förra söndagen hade vi släktkalas. 16 stycken kom. Jimmy var tyvärr tvungen att jobba, så jag fick hålla i det själv. Mamma och pappa hade hjälpte till med tårta, kokostoppar och dukning. Vide fick fler traktorer. Tur att han älskar dem. Han fick en basketboll, ett dinosaurie-tält, radiostyrd bil och mycket kläder. Jag hade gjort lasagne. Alla verkade gilla maten och tårtan försvann nästan helt. Det var regnigt och det fanns inte en tanke på att sitta ute, så vi trängde ihop oss inomhus.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0