Sommar?

I fredags tränade jag ett tufft crossfitpass efter jobbet. Sedan hämtade jag barnen och vi åkte till Malvas simskola på Vanningen. Jag och Vide höll oss som vanligt i bubbelpoolen under tiden. När Malva var klar så åkte hon massor med rutschkana, innan vi gick och duschade. Vi åkte sedan till Marianne och Bosse. De bjöd på våfflor med sylt och grädde. Vide verkade inte alls vara i form och somnade nästan direkt i Jimmys famn. Malva ville inte ha våfflor, så vi andra fick flera.
 
På lördagen var det en underbar första april. Det kändes nästan som sommar. Malva hade kjol och linne och Vide gick omkring med T-shirt och kalsonger. Malva tyckte det var roligt att luras. Vi fick mycket gjort i trädgården och Jimmy städade och slängde skräp. På kvällen kom Petra och vi åt thaimat. Malva och Vide hade svårt att somna och ville gärna ha glass när vi åt även om de själva redan hade ätit.
 
På söndagen åkte vi upp till Ängelholm. Vi hade bestämt att vi skulle träffa Olivia, Maja, Sandra och Henrik i Ängelholms hembygdpark. Det fanns en stor lekplats, djur och en trollskog. Barnen hade väldigt roligt tillsammans. Malva lekte mycket med Olivia. Vide höll sig mest för sig själv och grävde, men busade också lite med flickorna. Vi grillade korv och hamburgare. Solen var framme lite i början, men sedan blev det ganska kallt när solen gick i moln. Vi avslutade med glass och solen kom fram igen. En trevlig eftermiddag! Efteråt var hela vår familj helt slut, men vi hoppas vi kan ses igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0